< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, főszerkesztő blogja, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Bakson- kommentek- félnek az emberek a kontártól…

| Mobile | RSS

Bakson- kommentek- félnek az emberek a kontártól…

Bakson- kommentek- félnek az emberek a kontártól…

Többen is jelezték – nem voltam a szerkesztőségben-, hogy tűrhetetlen állapotok vannak Bakson. Félnek az emberek a segédmunkástól, hisz már nem először megy neki oszlopoknak. A Kisteleki Rendőrség hányszor ellenőrizte a négykerekű motorjának rakterét. Az ellenőrzéseket, hajnaltól késő estik, illetve sötétedés után a lakhelyét s a putri mögötti földes utat is ellenőrizni kellene a falopások miatt..

Szerkesztőségünk felajánlja a segítségét, és részt venne több ilyen akcióban.

A büdzsé megkárosítása, az adócsalás, a kontárkodás, a közbiztonság, az emberek életének veszélyeztetése, illetve segédmunkás(ok) alkalmazása pl., autószerelés, villanymotor szerelésekre az folytatólagosan bűncselekmény, és szembeszállás a joggal s az alkotmánnyal is.

Úgy gondolom, hogy elsősorban a helyi önkormányzatnak kellene objektívan, pártatlanul vizsgálni, ám Búza gyerektől ez nem várható el.

 

Gizike

Félünk a kontártól, akinek képzetei vannak, hogy ő ezermester. Közben egy alkoholista volt, többször megjárta a diliházat, az alkoholelvonót, súlyos idegbetegséggel százalékolták le. Féltjük többen is az unokáinkat, családunkat.

N.N. János alkalmazza, már harmadszor jött az utcánkban és hangoskodott, kiabált. Villanymotorokat szerel, és hordja,viszi Janitól a motorokat ez az elmebeteg. Egy ideig a piacos napokon, a sarkon állt s várta a megrendeléseket. Emlékeztek, még favágót is összekalapált s adózatlan jövedeleméből traktort vett, s úgy adta el, hogy nem kellett átíratni a helyi Gézának-. Egész nap az utcánkban vágta a fát, járta a falut. Az unokám nem tudott aludni, de így volt ezzel a közvetlen szomszédja is akinek a lánya folyamatosan bepisilt.

Pista bácsi

Igazad van Gizuskám,  a feleségét pedig fel kell jelenteni az ügyészségen, mert neki kellene leállítani ezt az elmebeteget. Az is inkább a gyerekeivel foglalkozott volna, s nem az alkoholistával élni. A családját szétzavarta a világba

Károlybá

Búza és Orosz Éva doktorné is hibás,, hogy engedi az adócsalást, hisz közel 30 éve nem fizet adót a segédmunkás. A szereléseivel közbiztonságot veszélyeztet, s a baksiak életét, nem beszélve az óvodásokról. A rendőrség is sáros, mivel egyetlenegyszer sem ellenőrizte a segédmunkást, hogy mit szállít, ide-oda.

Katinka néni

Aranyos szerkesztő Úr

Ez az ember nem normális. Ezt csak akkor lehet leállítani, ha megbünteti az önkormányzat, az adóhivatal, a rendőrség, az ÁNTSZ. Meddig vagyunk kötelesek elviselni Baksiak ennek az Alzheimer korban is szenvedő segédmunkás riogatását.

A bűntársát a feleségét bíróságra kell licitálni, mondta a lányom, aki szegeden dolgozik ilyen körökben.

Sanyika bácsi

Ez  nem normális. Soha sem volt az. Együtt dolgoztam vele a Délépnél, onnan is elzavartak.

Olyan részeg volt, hogy talicskával tolták haza a Tsz-ből. Mire megadta az adósságát, egy fillére sem maradt. Elitta a fizetését is.

Emlékeztek, mikor az esküvőjük volt megkérdezte az anyakönyveztető elveszi az itt jelenlévő elvált két gyermekes anyát– hát nem ezért jöttünk, olyan részeg volt hogy neki esett az asztalnak.  felesége azzal dicsekedett, hogy megmutatja, legényember fogja elvenni.Nem is ismerik az unokáikat sem, akiknek még nem vettek soha ajándékot, sem névnapra, sem karácsonyra, sem húsvétra, a lakodalomba elmentek egy büdös fillért sem álltak a részegesék  hazahozatta magát óránként, hogy etetni kell a disznókat. Megérdemli ezt a részegest

 

 

Leave a Reply 213 megnézve, 1 alkalommal mai nap |