< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Tanksereg jelent meg a magyar határ közelében – videók!

| Mobile | RSS

Tanksereg jelent meg a magyar határ közelében – videók!

2018. július 6. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Tanksereg jelent meg a magyar határ közelében – videók!

Egy Facebook-posztban osztotta meg egy férfi azt a videót, melyben Ungváron, az ukrán-magyar határ közelében vonaton szállított tankok tömkelege látható. A vonatszerelvényen több tucat tank található, ami félelmet keltő látvány lehet az ott élőknek, de még videón is elég bizarr – írja a Blikk.

Néhány órával később, egy másik poszt is napvilágra került, melyben fényes nappal, a közúton száguldanak a tankok rendőri biztosítás mellett. Erről is készült videó:

Hivatalos információ a harci járművek váratlan megjelenéséről egyelőre nincs – írja a Kárpáthír portál.

2014-ben kisebbfajta nemzetközi botrány tört ki amikor a Hídfő nevű oroszpárti szélsőjobboldali portál Nyíregyházán készült fényképfelvételek alapján arról cikkezett, hogy Magyarország tankokat ad el Ukrajnának. Bár ezekből az állításokból nem sok bizonyult igaznak – kiderült, hogy egy cég, Excalibur Defense Kft. nyert a Honvédelmi Minisztérium pályázatán 80 80 T-72-es harckocsi értékesítésére, a felvételek pedig 12 Csehországba szállítandó tankról készültek –, az orosz külügyminisztérium az EU-s fegyverkereskedelmi szabályok megszegésével vádolta meg Magyarországot.

forrás:168 óra.hu

Leave a Reply 95 megnézve, 1 alkalommal mai nap |