< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: A Kétfarkú Mészáros megelőzi a Lőrinc-barát Mészárost a felcsúti szavazólapon

| Mobile | RSS

A Kétfarkú Mészáros megelőzi a Lőrinc-barát Mészárost a felcsúti szavazólapon

2018. július 10. | hozzászólás | Közélet

A Kétfarkú Mészáros megelőzi a Lőrinc-barát Mészárost a felcsúti szavazólapon

 szerző: 168 Óra

Csak a második keresztneve különbözteti meg a két felcsúti időközi polgármesterjelöltet. A hvg.hu azt írja, a felcsúti helyi választási bizottság hétfőn délután 4-kor ülésezett, kisorsolták, hogy a két Mészáros László milyen sorrendben szerepel majd a szavazólapon. Az első a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) által ajánlott független jelölt, Mészáros László, az ő második neve János, ez is itt lesz a szavazólapon. A második a fideszes jelölt, ő is Mészáros László, második neve István, ő így fog szerepelni.

Az MKKP-s támogatott Mészáros kedd reggel a Klubrádióban volt vendég telefonon, azt mondta:

annyian gratuláltak neki ismerősök, amikor megtudták, Mészáros Lőrinc a lemondása után Mészáros Lászlót nézte ki utódjának, hogy úgy gondolta, elindul.

Mi is megírtuk: Mészáros Lőrinc tévéje szerint áll a bál Felcsúton a jelöltek névazonossága miatt, méghozzá annyira, hogy Mészáros Lőrinc tévéje is aktivizálódott. Olyannyira beleálltak a jelenlegi alpolgármester Mészáros László István, a Fidesz jelöltje, a Puskás Akadémia ügyvezetője kampányába, hogy lényegében csalással vádolták meg a másik Mészáros László Jánost. Egyikőjük sem rokona, csak névrokona Mészáros Lőrinc milliárdos nagyvállalkozónak, viszont Orbán Viktor jóbarátja nyilván eddigi helyettesét ajánlotta a helyieknek. Az Echo TV azonnal megtévesztést emlegetett, és azt, hogy a jelölt átveri az idős embereket.

„Több felcsútit is felháborít, hogy a Kutyapárt be akarja csapni őket” – írta hétfőn Mészáros Lőrinc tévéje. Egy helyi lakos pofozást emlegetett az MKKP által támogatott, de független jelölttel kapcsolatban.

Emlékezetes: a névazonosság és a jelöltek ráindítása erre-arra, Miskolcon történt meg először, ott Erdei Sándor (Rokker Zsoltti) mellett elindul egy másik Erdei Sándor is. A most vasárnapi időközi kampányában az is kiderült: a névazonossággal éppenséggel a Fidesz igyekezne előnyhöz jutni.

forrás:168óra.hu

Leave a Reply 66 megnézve, 1 alkalommal mai nap |