< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Feldarabolt holttestek: vádalku vezethette nyomra a rendőröket

| Mobile | RSS

Feldarabolt holttestek: vádalku vezethette nyomra a rendőröket

2018. július 11. | hozzászólás | Közélet

Feldarabolt holttestek: vádalku vezethette nyomra a rendőröket

Hivatalos információkat nem ad a rendőrség a brutális gyilkosságról, de az ATV Híradója úgy értesült, vádalku során kapott információk vezethették nyomra a rendőröket a pilisszentiváni erdőben.

Nem hivatalos rendőrségi forrásokból az ATV Híradója úgy értesült, vádalku során kapott információk vezethették nyomra a rendőrséget a pilisszentiváni erdőben talált két, feldarabolt holttest holléte kapcsán.

Az ATV riportere a helyszínen már csak a nyomát találta annak a gödörnek, amelyben feltételezhetően a rendőrök megtalálták az áldozatok holttesteit. Helyiektől úgy értesültünk, az elmúlt napokban rendőrök és tűzoltók is dolgoztak a helyszínen, például a gödör környékén több fát is kivágtak.

Stábunk több helybélivel is beszélt, mindannyiukat megdöbbentettek a tragédia részletei. Azt mondták,


ha pilisszentivániak lennének az áldozatok, vélhetően tudnának az eltűnésükről, ezért valószínűsítik, hogy nem itt élt a házaspár. A hírek szerint ugyanis egy férfi és egy nő holttestét találhatták meg a nyomozók. A helyiek feltételezései szerint a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság mögött tartozás állhatott.

A rendőrség hivatalos tájékoztatást nem adott a történtekről. Portálunknak azt írták: „a rendőrség munkatársai egy folyamatban lévő büntetőeljárásban hajtottak végre eljárási cselekményt, amellyel kapcsolatban – az eljárás jelenlegi szakaszában – a nyomozó hatóság a tájékoztatást megtagadja, mivel annak megadása sértené a büntetőeljárás eredményességét”.

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 75 megnézve, 2 alkalommal mai nap |