< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Kiszelly: Az Egyesült Államok azt akarja, hogy Európa többet költsön fegyverkezésre))) Kiszelly: Os Estados Unidos querem que a Europa gaste mais em armas

| Mobile | RSS

Kiszelly: Az Egyesült Államok azt akarja, hogy Európa többet költsön fegyverkezésre))) Kiszelly: Os Estados Unidos querem que a Europa gaste mais em armas

Kiszelly: Az Egyesült Államok azt akarja, hogy Európa többet költsön fegyverkezésre

„Trump Németországot gazdasági ellenfélnek, Európát pedig olyan területnek tekinti, ahonnan pénzt lehet elvonni”

fecsego.eu/MH/MTI

Kiszelly Zoltán politológus szerint az amerikai kormányzat azt szeretné, ha Európa többet költene fegyverkezésre, és azokat az Egyesült Államoktól venné meg, mert ezzel egyenlítené ki a 150 milliárdos többletet, amelyet az Európai Unió az amerikaikakkal szembeni kereskedelemben elér.

A szakértő az M1 aktuális csatorna műsorában szerdán azt mondta, Donald Trump amerikai elnök Németországot gazdasági ellenfélnek, Európát pedig olyan területnek tekinti, ahonnan pénzt lehet elvonni.

Úgy vélekedett, Donald Trump abból a pénzből akarja teljesíteni a választási ígéreteit, amelyet az európaiak fizetnének az amerikai fegyverekért, autókért és cseppfolyósított gázért. Utóbbi 30-40 százalékkal drágább, mint például a vezetéken érkező orosz – tette hozzá.

Emlékeztetett, a NATO-tagországok a 2014-es walesi csúcstalálkozón határozatot hoztak arról, hogy 2024-re a hazai össztermék (GDP) két százalékára emelik a védelmi kiadásukat. Kiszelly Zoltán szerint nem a NATO struktúráit kellene megduplázni, hanem az együttműködést kellene biztosítani, de Európában nincs egységes célkitűzés arra vonatkozóan, hogy mire használnák fel a haderőt.

A skandinávok, a baltiak és a lengyelek ezt az orosz fenyegetettség elleni védekezésre, a visegrádi négyek közül Magyarország, Csehország és Szlovákia, valamint Ausztria pedig a migráció visszaszorítására használná – fűzte hozzá.

Kiszelly: Os Estados Unidos querem que a Europa gaste mais em armas

“Trump Alemanha como um antagonista econômico e a Europa como uma área onde o dinheiro pode ser atraído”

fecsego.eu/MH/MTI

De acordo com o cientista político Zoltan Kiszelly o governo dos EUA gostaria de ver a Europa gastam mais em armamentos, e iria levá-los para os Estados Unidos porque ele alisou o excedente 150 bilhões pela União Europeia para alcançar o amerikaikakkal comércio.

Mostrar o especialista M1 atual do canal na quarta-feira disse que o presidente dos EUA, Donald Trump e da Alemanha como um território inimigo económica, a Europa, a partir do qual o dinheiro pode ser desviado.

Ele opinou Donald Trump para cumprir as suas promessas eleitorais do dinheiro pago pelos europeus para as armas americanas, e carros para gás liquefeito. Última 30-40 por cento mais caro, como um gasoduto da Rússia – acrescentou.

Ele também lembrou os países membros da OTAN têm sido a decisão da cimeira 2014 Welsh que 2024 o produto interno bruto (PIB) aumentou seus gastos com defesa a dois por cento. De acordo com Zoltán Kiszelly não deve duplicar estruturas da NATO, mas a cooperação deve ser fornecido, mas não há um objetivo único da Europa quanto ao que seria usado para a força.

Os escandinavos, os bálticos e os poloneses que a Hungria, a República Checa e da Eslováquia, Áustria estão usando a migração acção supressora contra a ameaça russa do Visegrad Quatro – acrescentou.

 

Leave a Reply 73 megnézve, 2 alkalommal mai nap |