< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, főszerkesztő blogja, Közélet, Nav / Blog article: Kisteleki Egészségház dr. Nagy Zsolt jogász- mentőorvos igazgató, avagy ki dirigál Csongrád megyében… Dr. Nagy Anikó Egészségügyért Felelős Államtitkár asszony, Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr figyelem

| Mobile | RSS

Kisteleki Egészségház dr. Nagy Zsolt jogász- mentőorvos igazgató, avagy ki dirigál Csongrád megyében… Dr. Nagy Anikó Egészségügyért Felelős Államtitkár asszony, Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr figyelem

Kisteleki Egészségház dr. Nagy Zsolt jogász- mentőorvos igazgató, avagy ki dirigál Csongrád megyében… Dr. Nagy Anikó Egészségügyért Felelős Államtitkár asszony, Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr figyelem

Jeleztem – 2018,július 06 – án a Kisteleki Egészségház jogász mentőorvos igazgató Úr felé már nem először, hogy komoly hibák vannak dr. Papp Ágnes ideggyógyász főorvos, illetve dr. Orosz Éva baksi háziorvos hozzáállásával. Valami oknál fogva védik, Bercsényi Lajos segédmunkást, aki súlyos idegbetegséggel küszködik! – lassan 35 éve le van százalékolva. Többször megjárta a pszichiátriát, az alkoholelvonót, Alzheimer korban is szenved, s nem is beszélve a súlyos idegbetegségéről, s az egyéb betegségeiről. Előbb-utóbb közlekedési vagy közúti balesetet fog előidézni az általa összekokányolt segédmotorok, traktorok, villamossági gépek, mezőgazdasági kisgépek…stb.

„E betegségeiről mindenki tud a faluban. Senkit nem érdekel, csak hordják a szerelni valót. A falu vezetősége is védelem alá vette. Megvárják, míg halálos balesetet fog előidézni. Képzetei vannak, hogy ő ezermester s mindent meg tud szerelni. „ 35 éve nem fizet adót, sem járulékokat…stb. a bevételei után..AKI HALLGAT AZ A LEGNAGYOBB BŰNÖS!!”

Ezeket az információkat maga Bercsényi tombolva ordibálja. Rázza a kerítést s tajtékzik. Csorog a nyála. Az önkormányzat csak bambán figyeli az eseményeket. dr. Orosz Éva parancsot teljesít! – felelőtlen. Nekem egy buta ember nem irányíthatná az orvosi munkámat!!! Na, kinek a parancsát teljesít?

 

A Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetője már nem először simítja el Bercsényi adócsalását…Na, miért? Talán kérdezzétek meg DR. Faragó Pétert!!

Dr. Szalai Gabriella a Kisteleki Járáshivatal hivatal vezetője is elsimította azt adócsalását…de még ennek nincs vége..Tudjátok miért? dr. Juhász Tünde parancsát teljesítette.

Nélkülöző Juhász Tünde, azt gondolja, ha sűrűn jön a bűnbandájával ebédre; – ez Bakson így szokás az ellenőrüknek ingyen ebédet osztanak, majd leszakad a kajától asztal.

Kecskeméti Józsefné erről többet tudna mesélni szegény. Számítógép tanfolyamot szervezett baksi nyolc általánossal s engedélyek nélkül. Ám az okleveleket, kiosztotta! – hála Istennek megjelent a Baksi Hírmondóban, ahol vigyorogtak a Csongrád Megyei Mozgáskorlátozott vezetők Vincze elnök asszony- Hódi Gábor titkár a hazug. Jól esett az ingyen ebéd? Kecskemétiné mennyibe került a közel 110 fős ebéd? Számlákat fogok kérni, de sokat!!Ez még nincs elfelejtve Marika!!!!! Akkor a falu „vezetői megúszhatják” az ellenőrzéseket..mindig ezt gondolják.hahahaha!

Árgus szemekkel figyelik többen is az e havi Baksi Falunap rendezvényeit, kitelepüléseit a pénzügyi lebonyolítását,,,stb. emlékszel Lépné Soós Anita…

dr. Makó András NAV – Csongrád Megyei igazgatója – ha beszélne s nem félne a kormánymegbízottól, talán több 100 milliós bevétellel szaporodna a kormány büdzséje…Remélem ezt dr. Orbán Viktor nem fogja félvállról venni hisz ezek ellen folytat gigantikus jogi háborút!!

Ezek a „vezetők nem alkalmasak sem gazdasági, sem politikai, téren. Nem lehet rájuk építeni, hisz nem az államérdekeit képviselik.

Nincs szükség 3156 falura, elég lenne 800… A baksi önkormányzatot azonnali hatállyal meg kell szüntetni s teljes körű belső vizsgálatot 10 évre visszamenőleg milliméterről-milliméterre…
Ha szükséges segítek, és nem kérek munkadíjat!!!

Miniszterelnök Úr!

Csak meg kellene több hónapon át figyelni ezeknek az embereknek a mozgásterét, ám nem tájékoztatni az ellenőrzésekről. Példát kellene statuálni Baks ellen is…ami itt megy az már filmbe illő…

Olajos-kezű géplakatos!

Búza Zsolt te már annyiszor feljelentettél, hogy már nem is számolom most is fel fogsz jelenteni koholt vádak alapján…- Tudod-bírja az önkormányzat…Tudod? az érettségi bizonyítvány, a nyelvvizsga…a hirtelen vásárolt házak, lakások,autók, szállodai befektetések, s még sorolhatnám de nem teszem…lassan az idegeid szakadoznak, mint a komp acélsodrai…előbb-utóbb elszakad..

Csóró leszel- a te nyelveden- s vissza mész ahonnan jöttél! Emlékszel, mikor mondtad nekem ezt és hol voltunk!

-oil-

Leave a Reply 202 megnézve, 1 alkalommal mai nap |