< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Napi horoszkóp – 2018. július 12.

| Mobile | RSS

Napi horoszkóp – 2018. július 12.

2018. július 12. | hozzászólás | Közélet

Napi horoszkóp – 2018. július 12.

Napi előrejelzés 12 jegy számára

A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ
MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VIZÖNTŐ HALAK

KOS: (március 21 – április 20.)

Már egy ideje haragszik egy olyan személyre, aki nagyon közel áll Önhöz, és akivel kapcsolatban elhamarkodott következtetéseket vont le. Talán most változásokra számíthat ez ügyben, ezért gondolja át, hogy mi okozza, okozta a haragot. Tegyen helyes megállapításokat, elemezze ki a helyzetet több oldalról is, mert csak így vonhat le helyes következtetéseket. Ha ezzel kész van, talán le kellene ülnie a másik féllel, és megbeszélni a dolgot.

 

Nagyon fontos mérföldkőhöz érkezett, de már alábecsüli, nem lelkesedik érte, és nem szeretne változást. Valójában meg kellene állnia, és élvezni mindazt, amit elért, de van valami, ami meggátolja ebben. Az elégedetlenség aggodalomra ad okot, ezért alaposan gondolja át, hogy mit veszíthet egy egyszerű szeszély miatt. Mindenesetre, ma többször is olyan helyzetekbe kerül, melyek nyiltan rámutatnak erre. Ez nem lehet véletlen!

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

BIKA: (április 21 – május 21.)

Az utóbbi időben nagyon sok pozitív visszajelzést kapott, mégis fél mások megítélésétől. Általában nem szokott visszariadni, ha magyarázatot kérnek Öntől, vagy felkérik valamilyen feladatra, de ez most valahogy egészen más. Nyilvánvaló, hogy némileg stresszes, és valamiféle védelmet keres, de erre valójában semmi szüksége nincs. Próbáljon azonban nyitottabb lenni, meglátja sokkal több mindent meg fog érteni.

 

Ezen a napon próbáljon meg csendesen, mérsékelve beszélni, és őrizze meg a nyugalmát, hiszen beszélgető partnerének most erre van szüksége. Néha túl vehemens tud lenni, de ez most sajnos nem vezet semmi eredményre. Törekedjen ma a megfelelő viselkedésre, igazodjon a másik hangulatához, és máris sikerrel járhat. Arról nem beszélve, hogy a másik fél állapotának megértése segíthet a kapcsolat javításában is.

IKREK: (május 21 – június 21.)

Nyugtalan és feszült a mai napon. Túlságosan sokszor ellenőrzi az óráját, ideges, aggodalmaskodik, és mindezt másokra is átragasztja. Igaz, hogy olyan időket él most meg, amikor mindenki nagy elvárásokat támaszt Önnel szemben, de ez a viselkedés akkor sem vezet jó útra. Érthető, hogy érzi a terhek súlyát, de el kell lazulnia, hogy az elméje jobban működjön, és megfelelően teljesíthessen. Találjon valamit, ami megnyugtatja, méghozzá minél hamarabb.

 

Mostanában egy kicsit furcsán viselkedik, különösen egy olyan személlyel, akit rendszerint közel akar érezni magához. Még saját maga számára sem világos, hogy miért van mindez, de vannak olyan pillanatai, amikor el akar távolítani valakit az életéből, mindenféle magyarázat, beszéd vagy megoldás nélkül. Jó, ha szem előtt tartja, hogy előbb vagy utóbb mindenki belefárad ebbe a játékba – gondoljon erre, mielőtt túl késő lesz.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

RÁK: (június 22 – július 22.)

Ma fontos tárgyalásra, találkozóra készül, ahol olyan kérdésekre kell választ adnia, melyek sokat nyomnak a latban. Valószínűleg nem olyan kérdéseket kap, melyekre készült, de ez nem baj. Az egész csak azért történik, mert tesztelni akarják intellektuális képességeit. Márpedig ez nem hiányzik Önből, ezért ragadja meg a lehetőséget. Könnyen fogja venni az akadályt, a szívét sem veszíti el, ezért szimpátiát ébreszt a másik félben.

 

Rendkívül elfoglalt mostanában, nem is gondolkodik, csak határozottan tör előre. Ebből kifolyólag nem is hallgat meg másokat, megy a saját feje után. Mától azonban jobb lenne, ha megpróbálna pozitív lendületet adni a létezésének, a karrierjének és a személyes kapcsolatainak egyaránt, mert a dolgok jelen állása szerint nem a helyes irányba tart. Mindezt képes lesz meg tenni, csak legyen egy kicsit kevésbé lázadó.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

OROSZLÁN: (Július 23 – augusztus 23.)

Köti az ebet a karóhoz, hogy nincs szüksége mások segítségére, és ezt a környezete tudtára is adja, így magára hagyják a gondjaival. Először nem fogja érteni, hogy mi történik, de elérkezett bizony az ideje, hogy felismerje: nem mindig számíthat felmentő seregre, ha már nem tud egyedül harcolni. Ahhoz, hogy a segítségére siessenek, előbb jeleznie kell, hogy nem boldogul egyedül, majd kérni. Ha pont ellenkezőleg viselkedik, ne várja, hogy kihúzzák a csávából.

 

Nagyon erősnek érzi magát ezen a napon, de még mindig keresi a helyes utat, de nem igazán találja. Nézzen körül, és a leginkább inspiráló helyzet lesz az, ami minden bizonnyal helyénvaló, és a legmegfelelőbb Önnek. Ezen kell dolgoznia, és valami fontosat felépítenie. Csak egy kis lökésre van szüksége ahhoz, hogy rátaláljon arra az útra, amely elvezeti egészen addig, ahol rátalálhat a kitűzött céljaira.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

SZŰZ: (augusztus 24 – szeptember 22.)

Ne pazarolja ma a drága idejét egy olyan személyre, aki semmit sem akar adni Önnek viszonzásul. Még akkor sem, ha úgy érzi, hogy az évszázad üzletéről van szó! Ön sem lehet mindig kiegyensúlyozott és megértő. Engedje el egy időre az illetőt, és folytassák később a megkezdett beszélgetést, amikor eredményre is számíthat tőle. Vannak bizonyos stratégiák, amelyeket még Önnek is tanulnia kell, máris kezdhetné ezzel.

 

Talán kissé meglepő lesz az a viselkedés, amit egy bizonyos személy ma tanúsít Önnel szemben, és úgy véli, hogy valaki más befolyásolja. Ezt azonban felejtse el! Nem tudja hova tenni az illetőt, és ez rányomja a bélyegét szinte az egész napjára. Nem kell azonban érdeklődést tanúsítania az ilyen esetekkel szemben, és nem kell az elvárások szerint reagálnia. Néha az emberek egyszerűen elvesztik az érdeklődésüket, tegyen Ön is így.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

MÉRLEG: (szeptember 23 – október 23.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

SKORPIÓ: (október 24 – november 22.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

NYILAS: (november 23 – december 21.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

BAK: (december 22 – január 20.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

VÍZÖNTŐ: (január 21 – február 18.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

HALAK: (február 19 – március 20.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

ma.hu

Leave a Reply 112 megnézve, 1 alkalommal mai nap |