< Böngészés > Főoldal / Közélet, Sport / Blog article: A FIFA elnöke szerint minden idők legcsodálatosabb futballvilágbajnokságát rendezték meg az oroszok

| Mobile | RSS

A FIFA elnöke szerint minden idők legcsodálatosabb futballvilágbajnokságát rendezték meg az oroszok

2018. július 13. | hozzászólás | Közélet, Sport

A FIFA elnöke szerint minden idők legcsodálatosabb futballvilágbajnokságát rendezték meg az oroszok

 SZERZŐ: 168 ÓRA

Ezt a  FIFA-elnöke jelentette be ma.

„Fantasztikus, elképesztő, hihetetlen” – jellemezte a tornát Gianni Infantino, a FIFA elnöke pénteki sajtótájékoztatóján – írja az Index. Egyúttal köszönetet mondott a szervezőknek, a játékosoknak, a résztvevő csapatoknak, az oroszoknak, Oroszországnak, az orosz kormánynak, Vlagyimir Putyin elnöknek, a szervezőbizottságnak, az orosz szövetségnek és az önkénteseknek. Utóbbiakat a világbajnokság szívének nevezte, s az ő piros pulóverüket viselve nyilatkozott.

Az Index szerint Infantino elsősorban az egymillió turistát, a 3 milliárd nézőt, valamint a 7 millió helyben szurkolót emlegette. Hozzátette, hogy nem volt pozitív doppingteszt és egyetlen olyan meccs volt, amikor nem esett gól, de dicsérte a videóbíró bevezetését is, ekképp:

„Rendkívül elégedettek vagyunk a videobíró bevezetésével. Vannak szituációk, melyet meg lehet ítélni így is és úgy is, mivel a futball kontaktsport, de vannak egyértelmű helyzetek, például, hogy les volt vagy nem. Ezekben sikerült nullára csökkenteni a hibákat.”

forrás:168 óra.hu

Leave a Reply 58 megnézve, 1 alkalommal mai nap |