< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Bereczki Zoltán feleségül vette Pokorny Liát

| Mobile | RSS

Bereczki Zoltán feleségül vette Pokorny Liát

2018. július 14. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Bereczki Zoltán feleségül vette Pokorny Liát

Nem mai keletű a pletyka, miszerint Pokorny Lia és a Szinetár Dórától már évekkel ezelőtt elvált Bereczki Zoltán összejöttek.

A két színész a közös munkák során olyan szinten összemelegedett, hogy három évvel ezelőtt a Sztárban sztár próbáira rendszeresen együtt érkeztek, kettesben ebédeltek, majd esténként együtt is távoztak. És most már össze is házasodtak! Igaz, csak a színpadon. Mostani közös munkájuk során, a Pillanatfelvétel című darabban életükben először szerelmespárt játszanak, akik össze is házasodnak – írja a Kiskegyed.

Bereczki Zoltán feleségül vette Pokorny Liát

“Igen, több van közöttünk a kollegialitásnál – nyilatkozta a férfi két és fél évvel ezelőtt titokzatosan mosolyogva. – Méghozzá ez az érzés viszonylag rövid idő alatt alakult ki. Tavaly játszottunk együtt először az Illatszertárban, azóta nagyon bensőséges kapcsolat lett a miénk. Sok hasonló volt az élethelyzetünkben, Lia is gyerekes, elvált szülő, ahogyan én. Pont abban a fázisban voltam, amikor nagyon jólesett, hogy meghallgatott, tanácsaival segített – vallotta be Bereczki a Kiskegyed oldalán.

fecsego.eu/propeller.hu

Leave a Reply 1448 megnézve, 1 alkalommal mai nap |