< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Járni is alig tudott Juncker a NATO-csúcson (videó)

| Mobile | RSS

Járni is alig tudott Juncker a NATO-csúcson (videó)

Járni is alig tudott Juncker a NATO-csúcson (videó)

Többen is támogatták a NAT-csúcson a bizonytalan járású Junckert
Fotó: Daily Mail /Youtube/
Többen támogatták az Európai Bizottság elnökét a brüsszeli csúcstalálkozón, akinek egy lépcső megmászása is komoly kihívást jelentett. Jean Claude Juncker korábban isiászra panaszkodott.
Támogatás és kíséret nélkül valószínűleg összerogyott volna Jean Claude Juncker csütörtökön, a NATO-tagok brüsszeli találkozóján. AZ EB 63 éves vezetője magától arra a pódiumra sem tudott fellépni, ahol a tagállamok vezetőit fotózták, később pedig Emmanuel Macron vette szárnyai alá a láthatóan bizonytalan járású vezetőt.
Mint a Daily Mail felvételéről kiderül, a fotózás után aztán szabályos díszkíséret próbálta biztosítani, hogy Juncker ne essen össze a rövid közös sétán. Az luxemburgi politikust már korábban is filmezték le hasonló helyzetben, ő pedig isiászával magyarázta bizonytalan járását. Az affér után az EB elnöke tolószékbe ült a BBC beszámolója szerint, így vett részt a találkozó utáni gálavacsorán.
Junckert hosszan kísérte és támogatta Mark Rutte holland kormányfő: az újságírók az esemény után őt is megkérdezték az EB-elnök összecsuklásáról, de Rutte nem nem tud róla, hogy az EB-elnöknek komoly egészségügyi problémái lennének – neki csak hátfájásra panaszkodott a luxemburgi vezető.
forrás:népszava online
Leave a Reply 64 megnézve, 1 alkalommal mai nap |