< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Lázár már nyíltan fűrészeli Márki-Zay alatt az ágat/érdekes komment erről

| Mobile | RSS

Lázár már nyíltan fűrészeli Márki-Zay alatt az ágat/érdekes komment erről

2018. július 14. | hozzászólás | Közélet

Lázár már nyíltan fűrészeli Márki-Zay alatt az ágat

Lázár János, egy meghiúsult – vagy meghiúsított – találkozó helyszínén. Forrás: Facebook/ Lázár János hivatalos oldala
Fotó: /
A hódmezővásárhelyi választások után a Miniszterelnökség egykori vezetője még kenetteljesen együttműködésre buzdított, most viszont nyíltan nyomja a fideszes városatyákat, szabadulnának meg a polgármestertől.
A képviselőtestületnek kell eldönteni, hogy Hódmezővásárhelyen is napirenden van-e egy időközi választás, idézi Lázár Jánost a vasarhely24.com. A kormány második emberéből alföldi képviselővé szelídülő fideszes politikus azonban nem hagyta kétségek között vergődni Hódmezővásárhely városatyáit, és deklarálta: ideje polgármestert váltani. Egész pontosan egy csanádpalotai esettel példálózott a Rádió 7 műsorának Vásárhelyen. Arról beszélt, hogy a csődöt elkerülő Csanádpalotán mégiscsak időközi választást tartanának – persze Lázár szerint minden ilyen döntést a képviselőtestületeknek kell meghozni. Majd deklarálta, hogy Vásárhelyen is rendszeresen napirenden van a kérdés (mármint az időközi választásé), de ebben ő nem foglalna is foglalna állást. Úgyhogy a semlegesség jegyében figyelmébe is ajánlotta a mindenkinek a józsefvárosi időközi mérkőzést, ahol majdnem kétharmaddal tarolt a kormánypárti jelölt. És hogy senki ne érthesse félre az egyértelmű áthallást, hozzátette: Vásárhelyen nagyon kevés embert érdekel a város jövője, mi lesz a várossal 10-20 év múlva. Itt most nem építkezés, hanem rombolás zajlik, ez pedig csak kevesek érdeke.
forrás:atv.hu
Hozzászólás – komment- vélemény!
Én nem tartom tisztességes-őszinte embernek Lázárt!  17oo emberbe rúgott bele Bakson. Többen is írtak neki levelet – köztük én is-hogy lenyúlták a közel 50 millió Ft-t a Búza Zsolt vezette önkormányzat . Ergo a csatornázási pénz eltűnt…Farkas Sándor akkori országgyűlési képviselő is bambán hallgatott. Olyan visszhangok vannak, hogy amióta államtitkár lett elengedte a kezét a baksi Búzának…
Miből gazdagodtál meg Lázár, ismerlek mikor még Rapcsák seggtörlője voltál. Érdekes, akkor nem tudtál kastélyt építeni…s még sorolhatnám. Te vagy az , aki nem alkalmas a politikai porondra!
Miniszterelnök akartál lenni… te kis butuska…”mindenki annyit ér amije van”…Te mennyit értél 15 évvel ezelőtt!!!
Nem hogy HMVH polgármestere legyél újra vagy kopírozod Csák Mátét, akit idővel lefejeztek…
Sok baj volt veled, hisz egy nagyképű beképzelt vagy és még verekszel a sógoroddal?
Miből van ennyi vagyonod? Milyen családból származol? Mikor érted meg, HMVH nem kellesz!
Hagy békén Hódmezővásárhelyet, te nem tudsz igazat mondani, képmutató vagy. Kezet fogsz  s mikor megfordul Marki-Zay polgármester hátba szúrod..na ez vagy te! Egy sötétben bujkáló forradalmár. Politikai kalandor! Nehezen veszed tudomásul, hogy eldobtak, kicsináltak.
-oil-
Leave a Reply 74 megnézve, 1 alkalommal mai nap |