< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Baksi komment Mamuskától

| Mobile | RSS

Baksi komment Mamuskától

Baksi komment Mamuskától

 

Aranyos újságíró Úr!

Olvastam a törpéről s a Bercsényiről a cikket, sokunknak tetszik a maga szókimondása. A törpe arról panaszkodott, hogy hogyan fogja kifizetni a videót, amit törvénytelenül vett le az internetről.

Azt mondta a boltban, hogy majd megkéri magát, hogy havonta engedélyezze, hogy 5000 ezer forinttal törlessze, a 100 ezer forintos tartozását, csak ne indítson ellene ügyészségi eljárást!

Bercsényi is  letöltötte ezzel megvette  a maga videóját, és milyen jogon játszotta le teljes hangerővel a maga videóját többször is. Fizesse meg a 100 ezer forintot, ez a büdös adócsaló.

Ráfér ezekre a jellemtelen hazug Bercsényire, és a törpére.

Bercsényi nem is baksi, gyütt-mönt, mint maga szerkesztő Úr. Ne haragudjon, mert ez az igazság.

Ez az elmebetegnek a szülei és az összes testvére súlyos idegbetegséggel százalékolták le őket! Ők Sövényháziak. A falu szégyene a Rózsival együtt.Takarodjanak el a faluból.

A törpe számoljon el a férjével közösen, hogy honnan, melyik erdőből lopja a fát éjszakánként, árulják is a lopott fát s melyik traktoros szállítja.

Mi baksiak úgy gondoljuk, ilyen családokra nincs szükség, mert csak lejáratják a falut…elég volt.

Búza Zsolt is lejáratta eléggé a falut, a csatornázási pénzeket is ellopta. Épp most hallottuk többen is az orvosnál, hogy a barátja Farkas Sándor országgyűlési képviselő elengedte a kezét, szégyelli Búza butaságát és  nagyképűségét és a vesztét is jelentheti. Sajnáljuk Búza anyját cigányirént , így hívja a falu, már kezdi szégyellni a fiát.

X

Leave a Reply 155 megnézve, 1 alkalommal mai nap |