< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Baktériummal volt fertőzve Mészáros Lőrinc ásványvize, a minisztérium inkább hallgatott///. La bactérie a été infectée par l’eau minérale Lőrinc Mészáros, le ministère a écouté plus

| Mobile | RSS

Baktériummal volt fertőzve Mészáros Lőrinc ásványvize, a minisztérium inkább hallgatott///. La bactérie a été infectée par l’eau minérale Lőrinc Mészáros, le ministère a écouté plus

Baktériummal volt fertőzve Mészáros Lőrinc ásványvize, a minisztérium inkább hallgatott

A Vivienvíz Kft. júniusban jelentette be, hogy visszahívja az általa gyártott Lupilu szénsavmentes ásványvizet, amik a Lidl saját márkájú termékeiként kaphatóak. A Lidl számla nélkül, szavatossági időtől függetlenül megtéríti az árát, a március 27-én gyártott literes Lupilu szénsavmentes ásványvíz ugyanis fennakadt egy ellenőrző vizsgálaton – írja a 444.

A Mészáros Lőrinc cégbirodalmához tartozó, a lánya, Homlok-Mészáros Ágnes által vezetett cég közölte, hogy

a szakorvosi vélemények szerint egészséges szervezetben jellemzően nem okoz problémát a Lidl vizsgálata során talált baktérium, amely a környezetben, vizesblokkokban, sőt, az emberi bőrön is jelen van.

Mészáros Ágnes és a nem róla elnevezett Vivienvíz

Fotó: vivienviz.hu

Hétfőn aztán – írja a Hír TV honlapja – az Országgyűlésben Bangóné Bangóné Borbély Ildikó kérdezte az Agrárminisztérium államtitkárát a visszahívásról A MSZP-s képviselőt az érdekelte, hogy miért nem kommunikálta a szaktárca és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az ásványvíz szennyezettségét úgy, ahogyan tették azt az olasz San Benedetto esetében.

– Az egyik visszahívás a San Benedetto volt, amivel kapcsolatban hála a jó égnek a Nébih meg a szaktárca honlapján többször olvashattunk híreket, de láss csodát, a Vivien ásványvízről, ami baktériummal volt fertőzve és Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik, egyetlen alkalommal sem találtunk a honlapon reagálást, vagy a kormánytól semmiféle figyelmeztetést a lakosság felé

– mondta Bangóné Borbély Ildikó.

Farkas Sándor államtitkár válaszában azt mondta, hogy a Nébih feltárta a szennyezettséget, ezzel eleget tett kötelességének, de arra nem tért ki, hogy miért nem voltak elérhetőek a termék visszahívásáról szóló információk.

forrás:168 óra.hu

La bactérie a été infectée par l’eau minérale Lőrinc Mészáros, le ministère a écouté plus

 

Vivienvíz Kft. Annoncée en juin, elle rappellera son eau minérale non gazeuse Lupilu produite par Lidl comme ses propres produits de marque. Sans le compte Lidl, le prix est remboursé quelle que soit la durée de conservation, et l’eau minérale non fumée du Lupila produite le 27 mars a été annulée lors d’un test – 444.

La société, dirigée par Ágnes Homlok-Mészáros, une fille de Lőrinc Mészáros,

selon les spécialistes, une bactérie trouvée dans le test de Lidl, présente dans l’environnement, dans les blocs d’eau et même chez l’homme, n’est pas un problème dans un organisme sain.

 

 

Photo: vivienviz.hu
Lundi, il a – écrit le site Nouvelles TV – l’Assemblée nationale Bangóné Bangóné Borbely Ildiko a demandé au secrétaire de l’État Ministère de l’Agriculture rappelle les représentants MSZP intéressés à savoir pourquoi n’est pas communiquée au ministère et le Bureau de la sécurité de la chaîne alimentaire nationale (Nebih) de contamination de l’eau par comme ils l’ont fait dans le cas de l’italien San Benedetto.

– Un rappel a été le San Benedetto, dont le Nebih site web plusieurs fois du ministère que nous lisons dans les nouvelles grâce à une bonne brûlure, mais voilà, l’eau minérale Vivien, qui est contaminée par des bactéries et est l’intérêt de Butcher Lawrence, la seule fois que nous ne pouvions pas trouver la réponse d’un site Web ou tout avertissement du gouvernement au public

– a déclaré Ian Bondon, Bangon.

Le secrétaire d’État, Sándor Farkas, a déclaré que Nébih avait révélé la contamination et rempli son devoir, mais n’avait pas découvert pourquoi les informations sur le rappel du produit n’étaient pas disponibles.

Source: 168 órája.hu

Leave a Reply 185 megnézve, 2 alkalommal mai nap |