< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Baksi komment Mancika fel van háborodva, avagy dr Makó András NAV igazgató figyelem

| Mobile | RSS

Baksi komment Mancika fel van háborodva, avagy dr Makó András NAV igazgató figyelem

 

 

Baksi komment Mancika fel van háborodva

Aranyos szerkesztő Úr

Fel vagyunk háborodva. Ez a falu a szarba esett. Búza Zsolt odanyomta le a szarfenekére a saját faluját, csak azért , hogy megszedje magát. Az útépítés milliárdjaiból 15 % -ot kapott. A többi pályázatból 10 – 20% -ot  nyúlt le.

Meddig engedik ez a jellemtelen, hazug embert, aki szégyelli a roma származását. Buta ember, de lopni az tud. Annyi háza van már Bakson, hogy lassan nem tudjuk megszámolni. Az unokám utána járt… befektetései vannak. Búza Zsolt ellen hazugságvizsgálatot és elmeorvosi vizsgálatot kellene kérni minél hamarosabban.

Ma felkerestük többen is magát szerkesztő Úr! Sajnos előttünk ment el az építkezésre. Az elmebeteg, bolond, diliházat megjárt, alkoholista Bercsényi előtt álltak az autók, a biciklik s képzelje úgy tárgyalt, mint egy vállalkozó. Ez egy senki aljas segédmunkás. 30 éve nem fizet adót. Orosz Évát el kell zavarni meg dr. Papp Ágnes ideggyógyász szakorvosát a kistelekit, és bírósági eljárást kell indítani, mint Geréb Ágnes ellen s eltiltani az orvosi munkától.

A testvéremet látogattam meg a múlt héten. Mikor távoztam kikísért a testvérem és meglepődtünk hogy az elmebeteg segédmunkás, Bercsényi Lajos olyan hangosan kalapált vagy dobálta a vasat, hogy rengett a föld. 23 óra lehetett.

A neveket akiket láttunk a bolond Bercsényinél elküldjük magának, meg az autó rendszámokat is.

Zsótérné a roma törpe meg a férje 30 éve nem dolgoznak és nem fizetnek adót. Azt látják, az utcában hogy naponta több autó hozza, viszi a Pistát. A rendszámokat elküldjük. A segédmunkás nem fizet adót. Azt mindenki tudja hogy lopják és árulják a fát.

Búza Zsolt nem tesz semmit csak nagyképűsködik…Bercsényi és felesége és Zsótér házaspár ellen hazugság vizsgálatot, és elmeorvosi vizsgálatot kellene kérni. A faluból többen is magát támogatjuk. Közösen kellene megszüntetni ezt a szarságot, amit művelnek ezek a szemetek.

X

Leave a Reply 328 megnézve, 2 alkalommal mai nap |