< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Simicska állítólag letétbe helyezett egy videómonológot az Orbánnal közös ügyeikről

| Mobile | RSS

Simicska állítólag letétbe helyezett egy videómonológot az Orbánnal közös ügyeikről

2018. július 21. | hozzászólás | Közélet

Simicska állítólag letétbe helyezett egy videómonológot az Orbánnal közös ügyeikről

Simicska állítólag letétbe helyezett egy videómonológot az Orbánnal közös ügyeikrőlHogy ha vele bármi történne, szivárogtatták legalábbis ezt a Népszavának. Közben Amerikába küldte tanulni a fiát.

Azt írja a Népszava Simicska Lajos egy meg nem nevezett munkatársára hivatkozva, hogy az üzletember videóra vett egy hosszú monológot, amin az Orbánnal közös ügyeikről beszél, és több példányban letétbe helyezte azzal, hogy ha vele „bármi történne”, kerüljön nyilvánosságra az anyag.

A lapnak azt is mondta a titokzatos munkatárs, hogy „Lajos” arról is gondoskodott, hogy ebből többen részleteket lássanak, így „a másik oldalon”, vagyis a Fidesznél is tisztában lehetnek vele, mivel járna, ha ez kikerülne.

A Népszava egyébként mindezt a Simicska-médiaportfólió utolsó három évéről szóló összeállításban írja. Az is szerepel ebben, hogy a médiumok vezetői hétfő reggelente ültek le egy reggelire, hogy átbeszéljék az irányt, illetve hogy egy ideig úgy volt, hogy a Magyar Nemzet hetilapként folytatja, megmarad az Mno.hu, és indul egy szabadszájúbb közéleti online lap is.

Azt is írja a cikk, hogy Simicska Ádám, az üzletember fia Amerikában tanulna szeptembertől, és Fonyó Károly is az Egyesült Államokba tart.

Frissítés: Mesterreakció érkezett Simicska barátjától, a HírTV-s Csintalan Sándortól. A Zoom.hu kérdezte meg a videóról Csintalant, aki a következőt nyilatkozta:

“A faszom kivan az ilyen baromságokkal; jobb lenne, ha a Népszava inkább a Puch Laci faszával szórakozna, esetleg azzal, hová rakták be neki.”

A mondat végével valószínűleg arra utalt, hogy a Népszava bőven el van látva állami hirdetésekkel. A lapnak azt is hozzátette:

A korrupt rendszerrel kellene foglalkozni meg azzal, hogy kirabolják az országot. Ja, és hogy az alapkérdésre is válaszoljak: ahogyan atombombák sem voltak az április nyolcadiki választás előtt, úgy titkos videók sincsenek. Ezeket a dolgokat az ujjukból szopják a kollégák vagy olyanok mondják nekik, akiknek fogalmuk sincs semmiről, de a totális zavarkeltésben érdekeltek. Ne hülyéskedjünk már! (…) Természetesen szurkolok a Népszavának, hogy életben maradjon; a legrégebbi, szociáldemokrata gyökerű újságról van szó, vagyis ez alapvetés.

forrás:index.hu

Leave a Reply 130 megnézve, 2 alkalommal mai nap |