< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Nav, Rendőrségi hírek / Blog article: Kisteleki Rendőrkapitányságnak nem tűnik fel a súlyos közbiztonság törvény megsértése avagy Bakson , mindenki azt csinál amit akar…

| Mobile | RSS

Kisteleki Rendőrkapitányságnak nem tűnik fel a súlyos közbiztonság törvény megsértése avagy Bakson , mindenki azt csinál amit akar…

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál logója

Kisteleki Rendőrkapitányságnak nem tűnik fel a súlyos közbiztonság  törvény megsértése avagy Bakson , mindenki azt csinál amit akar…

 

A Váradi utca sarkán a méhészvállalkozó lassan több hónapja lefoglal a járdából közel100 métert s ott tárolja a személykocsikat, utánfutókat, trélereket, s különböző szállító eszközöket, a kamionoktól nem lehet biztonságosan befordulni a Váradi utcába.

A roma származású Búza Zsolt – ő kérte, hogy így hívjam s írjam le- nem intézkedett, s ezzel veszélyeztette a családok életét biztonságát. Ő mindent megtehet, hisz nagy nyelve van s tövig ér!!

A rokkantak, és idős polgároknak, az óvodásoknak ki kell menniük az úttestre , mivel nem tudnak elmenni a sarokig, a törvénytelenül a járdás parkoló kocsiktól. Ezt a tényt a Kisteleki RK járőrei nem látják???

Búza mindig azzal dicsekszik, hogy barátja – az egyetlen- Farkas Sándor helyettes államtitkár, aki kiáll mellette és védelmezi.(?)

A Váradi utcából életveszélyes a kanyarodás balra, hisz nem lehet kilátni, ezért a kocsival teljesen át kell menni az úttest másik oldalára. A kisgyermekes anyák félnek, karjukban tartják a gyermekeiket, az anya a biciklijeiket a másik kezében fogja, a gyermek meg ordít: – anya én biciklizni akarok!

Többen is jelezték a www fecsego.eu nemzetközi hírportál szerkesztőségével, hogy áldatlan állapotok vannak, s tűrhetetlen a méhes átvevő pökhendi magatartása valamint törvénytelenül foglalja le a járdát!!! Búza gyerek csak röhögjé…nem sokáig teszed már! A kamionok elállják a járda felé vezető utat, s a helyi buszok , autók kismotorok nem tudnak  közlekedni

Roma származású baksi Búza Zsolt el kell számolnod a falunapi rendezvények pénzeivel, illetve a művészek tiszteletdíjával, a pénzforgalommal, a könyveléssel, ja  s természetesen a februári farsangi mulatság számlájaival is!!!

A Kisteleki Kapitányságnál úgy látszik „vakok- süketek” a rendőrök, vagy nem akarnak intézkedni. Pedig ez aszándékos törvénysértés még éltekbe is kerülhet.

Bercsényi Lajos segédmunkáshoz lassan 30 éve hordják a szerelni valót. Egy fehér furgon ősz hajú tulajdonosa a annyira sietett, hogy elesett kifelé menet. A rendszám meg van!Búzának ki kell fizetni Bercsényi Lajos eltitkolt  elmaradásait az adó területén, illetve az önkormányzat felé is. Kérdem én hogy szerelhet egy elmebeteg, segédmunkás – halálos baleset esetén a roma Búza lelkén szárad – Alzheimer korban szenvedő , diliházat többször megjárt, többször vendégeskedett az Alkoholelvonón éveken keresztül. Ezért az ámokfutása nemcsak Búzát terheli, hanem a képviselőket is!

A jelenleg ettől jegyzőtől nem várható el a törvénybetartása, mivel a roma baksi Búza Zsolt nem engedi. ( belső információ)Közel hét jegyző hagyta el a települést. A bíróság Dr. Faragó Péter jegyzőt -ideiglenes- figyelmeztette az igazmondásra. Ám neki a roma származású baksi Búza Zsoltot kellett megvédeni hazugság árán is! Búza semmibe veszi a jegyzőket

2018-07-26

-oil-

 

 

Leave a Reply 516 megnézve, 1 alkalommal mai nap |