< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, Nav / Blog article: Baksi komment az adócsalók, feketézők táborából.. NAV, Kisteleki rendőrség, Kisteleki Egészségház figyelem

| Mobile | RSS

Baksi komment az adócsalók, feketézők táborából.. NAV, Kisteleki rendőrség, Kisteleki Egészségház figyelem

 

 

Baksi komment az adócsalók, feketézők táborából.. NAV, Kisteleki rendőrség, Kisteleki Egészségház figyelem

 

Kedves szerkesztő úr!

Tűrhetetlen a súlyos elmebeteg segédmunkás Bercsényi Lajos, és a szintén segédmunkás Zsótér Pista folyamatos több évtizedes feketemunkái. Mind a ketten adócsaló segédmunkások. A baksi képviselő testület élvezi a harcot s fel nem fogja, hogy ezzel a hozzáállásával lejáratták, több évtizede országosan a falunkat.

Zsótér Pista is jobban tenné ha elmenne dolgozni, a  munkakerülő feleségével együtt hisz lassan 30 éve nincs munkahelyük s nem is dolgoztak.  A házuk előtt folyamatosan – tegnap egy fekete autó állt a házuk előtt. A megrendelők, a mezőgazdasági segédmunkást hordják-viszik. Fát vág, amit az erdőből hoz és eladja. A gazokat vágja le holibiris pénzekért. Rendszeresen ellenőrizni kellene az udvarukat, hogy ki hordja nekik a fát az erdőből. Most is tele van fával. A rendszámokat és a neveket elküldjük a szerkesztő úrnak. Zsótér Pista a napi bevételéből egy büdös fillért sem fizet s nem is fizetet soha. A roma törpe felsége azzal dicsekszik hogy Pista megkeresi a napi betevő falatra valót. Van mikor eléri a 9000 ezer forintot Jelezni fogjuk a NAV felé a rendszámokat is.

Ép most hallottuk, hogy az elmebeteg Bercsényinek a felesége a nagy pofáju Rozsi azzal dicsekedett a boltba, hogy lali több milliót keresett,és nem kell neki fizetni adót. Ebből vette a kocsikat, a traktorokat, motorokat, vezette be a gázt a putriba, ami törvénytelen volt, amit eladott traktort, az új tulajdonos nem íratta át… a bevétele után nem fizetet adót.. Egy favágót összekokányolt és felakasztotta a traktorra és azzal járta a falut vágta a fát. A bevétel után nem fizetett adót. Utána eladta a simszon piros motorját Olaszki Ferinek,50 ezer forintért, ami után sem fizetet adót. A favágót is eladta 100 ezer forintért, egy baksinak, ami után sem fizetett adót. Nemes Nagy János a mai napig is foglalkoztatja már lassan 15 éve s az emberei különböző kocsikkal járnak Bercsényihez és hozzák a szerelni valót. A segédmotormotor- villany motorszerelőként. motoros favágó szerelőnek adja ki magát,és úgy tárgyal, mint egy vállalkozó. A Rózsi meg ül a szar előtt és leselkedik az utcára és károg. Nemes Nagy János elhitetette vele a bolonddal, hogy ő szerelő.. Mikor arra jártam, akkor meg motoros fűrész favágót brummogtatta..Az önkormányzat meg támogatja az adócsalását. Képviselő testület a mai napig nem tesz eleget a jogi eljárásnak. Mindenért a roma származású baksi Búza Zsolt a felelős, aki mindig dicsekszik, hogy neki barátai vannak a parlamentbe.

Talán azoktól kapod a millióidat, amit befektettél különböző vállalkozásokba s építesz, Mórahalmon s még sorolhatnám. Bakson  nyílt titok hogy egy autót kaptál ajándékba a Tibitől. Búza , részegségedbe te mondod el s dicsekszel a lopásaiddal.

Búza folyamatosan feljelenteted a szerkesztő urat is, a rendőrség már rázkódik, meg az ügyészség is mikor meglátják a nevedet. Azért támadott , rágalmazod a szerkesztő urat mert le meri írni a véleményét rólad hogy tájékoztassa az embereket a hibáidat a visszaéléseidet. Ez a munkája.

Nem is tudod mit jelent újságírónak lenni s pláne oknyomozó újságírónak.

Az én lányom is újságíró. Tiszteli a mi baksi oknyomozó újságírónkat. Azt mondta előbb, utóbb beérik a munkája, s te leszel nyakig a szarba a képviselő testülettel együtt.

X

Leave a Reply 796 megnézve, 1 alkalommal mai nap |