< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Egy horvát napilap Orbán Viktortól is magyarázatot kért pelenkaügyben, de még nem kapott választ

| Mobile | RSS

Egy horvát napilap Orbán Viktortól is magyarázatot kért pelenkaügyben, de még nem kapott választ

Egy horvát napilap Orbán Viktortól is magyarázatot kért pelenkaügyben, de még nem kapott választ

A nyomtatott horvát napilapokban is téma volt szerdán, hogy Orbán Ráhel, Orbán Viktor magyar miniszterelnök lánya az út mentén dobott el egy pelenkátHorvátországban. A Nyugati fény által tálalt történet előbb a magyar, majd a horvát, sőt szerb és borsnyák online médiát is bejárta, sőt egy korábbi (kereszténydemokrata) horvát miniszterelnök is megszólalt az ügyben, de ma reggel a nyomtatott horvát sajtóban is méltó helyet kapott.

Az Azonnali beszámolója szerint a  24Sata jobboldali bulvárnapilap az egész utolsó oldalt a témának szentelte: „Orbán lánya teli pelenkát dobott az út mellé”. A lap felhívja a figyelmet arra is, hogy

Orbán Viktor múlt héten Abbáziában (Opatijában) találkozott Andrej Plenković horvát kormányfővel – mindkét politikus ugyanis a környéken nyaralt a családjával.

A liberális Jutarnji List ugyancsak részletesen számol be az ügyről a szerdai nyomtatott kiadásában. Az újság a történtek nyomán tegnap kérdést is intézett Orbán Viktor hivatalához – a cikkből nem derül ki, hogy melyikhez pontosan –, amiben magyarázatot várna, a magyar kormányfő részéről azonban nem kaptak választ a tegnapi lapzártáig.

forrás:168 óra

Leave a Reply 161 megnézve, 1 alkalommal mai nap |