< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Programajánló Vidéki Színházak Fesztiválja – Első alkalommal a Pesti Magyar Színházban

| Mobile | RSS

Programajánló Vidéki Színházak Fesztiválja – Első alkalommal a Pesti Magyar Színházban

2018. augusztus 25. | hozzászólás | Kultúra

Programajánló

Vidéki Színházak Fesztiválja – Első alkalommal a Pesti Magyar Színházban

A Thália Színház szervezésében idén a Pesti Magyar Színház épületében rendezik meg szeptember 3-9. között a 7. Vidéki Színházak Fesztiválját, ahol nyolc nap alatt hét vidéki színház mutatkozik be.

Ez a fesztivál lehetőséget biztosít a budapesti nézők és a vidéki művészek találkozására, az előadásokat közönségtalálkozók követik, amelyeken az érdeklődők nemcsak színészekkel, hanem a színházi szakmai más elismert képviselőivel is beszélhetnek majd – fűzte hozzá Zalán János, a Pesti Magyar Színház igazgatója az M1 aktuális csatornán pénteken.

Lantos Anikó fesztiváligazgató elmondta a zenés műfajoktól kezdve egészen a kísérleti darabokig széles repertoárral készülnek. Szeptember 3-án Anton Pavlovics Csehov Három nővér című művét láthatja a közönség a debreceni Csokonai Nemzeti Színház előadásában. Emellett Kecskemétről a Csárdáskirálynő, Győrből A vád tanúja, Zalaegerszegről a Caligula helytartója című dráma, Miskolcról az “Ahogytetszik” és Békéscsabáról a Hajnalban, délben, este című vígjáték, Pécsről a Veszedelmes viszonyok című színmű és Nyíregyházáról A név: Carmen című előadás érkezik a fesztiválra.

fecsego.eu/ma.hu

Leave a Reply 184 megnézve, 1 alkalommal mai nap |