< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, Fecsegő hírek, Rendőrségi hírek / Blog article: A Kisteleki Rendőrkapitányság mintha betartana dr. Piros Attila Dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Csongrád Megyei főkapitánynak, költségvetési szerv vezetőjének…

| Mobile | RSS

A Kisteleki Rendőrkapitányság mintha betartana dr. Piros Attila Dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Csongrád Megyei főkapitánynak, költségvetési szerv vezetőjének…

 

A Kisteleki Rendőrkapitányság mintha betartana dr. Piros Attila Dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Csongrád Megyei főkapitánynak, költségvetési szerv vezetőjének…

Vagy is nem döbbenek, már meg amit tapasztaltam a Kisteleki kapitányság hozzáállásán az állampolgárokkal szemben. Úgy látom, ott pofára mennek a dolgok. Szeret,nem szeret alapon „vizsgálódnak”. Engem minden esetben lealáztak, megsemmisítettek, a bizonyítékokat nem vették figyelembe, belegázoltak azt emberi méltóságomba.

A Kisteleki kapitányság nem tud objektív, pártatlan maradni, ha rólam van szó, mert nekem semmiféleképp nem lehet igazam /belső információ/. Ilyenkor megszüntetik az eljárást, ami nem is volt. Ez nem semmi!

Na, de nézzünk bele a visszaélésekre.

Szubjektív véleményem szerint a „ vizsgáló”  Csányi Zsuzsa c.r.tzls teljes mértékben alkalmatlan a rendőri pályára. Annyira utál, hogy meg tudna fojtani egy pohár vízben.

Több Kisteleki rendőrkapitány szerelt már le a visszaélései miatt velem szemben. Az is igaz, sohasem lehetett igazam, ám a véleményemet visszaigazolni látom. Ez nem semmi!

A volt rendőrkapitány- az előző- Kisteleken Szabó alezredes – akit már áthelyeztek HMVH-ra- úr kijelentette a főkapitányának írásban, nem tud pártatlan, sem objektív lenni, de a beosztott kollégák sem. Na, ehhez mit szóltok? Ez nem semmi!

A DM –ben olvastam egy riportot, ahol a jelenlegi főkapitány nyilatkozta: „gondolkodnak a Kisteleki illetve Csongrád városi kapitányságok megszüntetéséről””!!

Képzeljétek el kedves olvasóim, ilyen kijelentést egy városi kapitány nem tehet! A főkapitány a véleményem szerint hibázott, mert le kellett volna szerelnie az állampolgár megalázása végett. Ez nem semmi! Szám: 06000/3486/2018.ált ban olvasható.

Ebben a főkapitányi levélben az is benne van: – az ügyet elvette Kistelektől s a szegedi rendőrkapitányságnak adta át. Ez idáig rendben is van.

A szegedi rendőrkapitányság hét hónapig nem tett semmit! Ez önmagában nézve gigantikus törvénysértés, illetve nem teljesítette a főkapitány – dandártábornok Úr parancsát, úgy gondolom: – lejáratta ezzel a parancs megtagadásával a dandártábornok Urat.! Ez nem semmi!

Ezt követően bementem a Katonai Ügyészségre s tájékoztattam a vizsgáló asszonyt, dr. Varga Nikoletta százados asszonyt. Megdöbbent! Egyetértett velem. A panaszomat jegyzőkönyvbe vette. Itt jut eszembe, Csányi Zsuzsa kisteleki rendőrtől nem kaptam lehetőséget a jegyzőkönyv kiadására. Ez nem semmi!

Teltek a hetek, a hónapok nem érkezett a Szegedi rk –tól semmi értesítés. Beszóltam telefonon a főkapitány titkárságára, akik megdöbbentek…néma maradt a TELEFON. Később a titkár asszony:-  ez súlyos hiba Ez nem semmi!

Pár hét elteltével a Szegedi rk kapitánya írt nekem egy semmit mondó levelet,- most figyeljetek kedves olvasóim, hogy nem ők az illetékesek! Ez nem semmi! Hét hónapra volt szüksége a kapitánynak, hogy erre rájöjjön, vagy a dandártábornok úr tévedett?Ez nem semmi!

A dandártábornok ezt nem tudta? Ez után az történt, hogy a szegedi kapitány visszahelyezte az ügyet Kistelekre, – bruhahahaha! akik megszüntették! Ez idő alatt kimentették a szándékosan tévedő Csányi Zsuzsa „vizsgálót”. Ez nem semmi. Mikor rúgják már ki Csányi Zsuzsát a rendőrségtől! Itt már csak ez a kérdés!

Csányi Zsuzsa a bizonyítékokat nem vette át! EZ nem semmi! Nem is vette figyelembe! A szembesítés nem történt meg a tanúval s nem is lett felvéve a jegyzőkönyv, amiből nekem is kapnom kellett volna. Ez nem semmi! Az óta sem szembesítettek a gyanúsítottal s annak tanújával, aki a testvére…Ez nem semmi!

A szóbeli bejelentést is jegyzőkönyvezni kellett volna, igen ám, de akkor kiderültek volna a simítások. A gyanúsított szájába adták a szavakat a gyanúsított később azzal dicsekedett, hogy fegyverrel való visszaélés miatt kettő évet kapott. Az általam elküldött levélre – felszólító levél a tartozás megfizetésére- nem válaszolt! Ez nem semmi! A második levelet át sem vette! Ezt Csányi Zsuzsa nem vette figyelembe. Nagyot hibázott! LE KELL SZERELNI A KAPITÁNYÁVAL EGYÜTT. A parancs – belső infó- még az előző kapitánytól maradt életben. Mire megy ki a játék,,,

Másodszorra is felkerestem a Katonai Ügyészséget, a vizsgáló meghallgatott s majd ezek után diktálta le, valamint megkérdezte, kérek e másolatot. Kértem. Csányi ebben is hibázott szándékosan! Ezt követően az ügyész asszony a lediktált levelet elküldte s kötelezte a Szegedi rk – t a vizsgálatra,, ami hát hét hónapja nem történt meg. Ez nem semmi!

A kisteleki dr. Lázár Szvetozár r. alezredes pecsétjével érkezett a levél, ami nem volt aláírva! Ez nem semmi! A Csongrád Megyei Rendőr főkapitányság előadójától tudtam meg, hogy az alezredes úr már nem dolgozik a Kisteleki kapitányságon. Bruhahaha. Nesze neked Kisteleki rk. Ez nem semmi!

Kedves olvasóim!

Meghallgatást kértem dr. Piros Attila dandártábornok Úrtól, képzeljétek el adott egy időpontot.  2018 , szeptember 13 órára.

Addig nem írok, – kérelmet- levelet a véleményem szerint a jellemtelen Csányi Zsuzsának van rá nyolc napon ami 2018, szeptember 6- án telik le.

2018-08-29

-oil-

Leave a Reply 823 megnézve, 1 alkalommal mai nap |