< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Folytatódik a Kisteleki Rendőrkapitányság körhintája, avagy hol vannak a dokumentumok, vagy nem teljesül a parancs…„ A szabad véleménynyilvánításhoz való jog a véleményt annak érték-és igazságtartamára tekintet nélkül védi. Az egyéni véleménynyilvánítás, a saját törvényei szerint alakuló közvélemény, és ezekkel kölcsönhatásban a minél szélesebb tájékozottságra épülő egyéni véleményalkotás lehetősége az, ami alkotmányos védelmet élvez. Az Alkotmány a szabadkommunikácót biztosítja, s nem annak tartalmára vonatkozik a véleménynyilvánítás alapjoga. A sajtószabadságnak elsősorban külső korlátai vannak, azt az állami tartalmi be nem avatkozás biztosítja”

| Mobile | RSS

Folytatódik a Kisteleki Rendőrkapitányság körhintája, avagy hol vannak a dokumentumok, vagy nem teljesül a parancs…„ A szabad véleménynyilvánításhoz való jog a véleményt annak érték-és igazságtartamára tekintet nélkül védi. Az egyéni véleménynyilvánítás, a saját törvényei szerint alakuló közvélemény, és ezekkel kölcsönhatásban a minél szélesebb tájékozottságra épülő egyéni véleményalkotás lehetősége az, ami alkotmányos védelmet élvez. Az Alkotmány a szabadkommunikácót biztosítja, s nem annak tartalmára vonatkozik a véleménynyilvánítás alapjoga. A sajtószabadságnak elsősorban külső korlátai vannak, azt az állami tartalmi be nem avatkozás biztosítja”

 

Folytatódik a Kisteleki Rendőrkapitányság körhintája, avagy hol vannak a dokumentumok, vagy nem teljesül a parancs…„ A szabad véleménynyilvánításhoz való jog a véleményt annak érték-és igazságtartamára tekintet nélkül védi. Az egyéni véleménynyilvánítás, a saját törvényei szerint alakuló közvélemény, és ezekkel kölcsönhatásban a minél szélesebb tájékozottságra épülő egyéni véleményalkotás lehetősége az, ami alkotmányos védelmet élvez. Az Alkotmány a szabadkommunikácót biztosítja, s nem annak tartalmára vonatkozik a véleménynyilvánítás alapjoga. A sajtószabadságnak elsősorban külső korlátai vannak, azt az állami tartalmi be nem avatkozás biztosítja”

 

Megígértem a folytatást. Ez jó lecke lesz minden magyar állampolgárnak. Ne engedjétek magatokat és bátran álljatok ki az igazatokért. Ezt várja el Hazánk kormánya. A magyar polgárok a kormányunk védelme alatt állnak, amit a demokratikus, alkotmányos jog is biztosít számotokra.

Egy ütőképes rendőrség kialakítása emberáldozatokkal jár, ám mi a fontosabb , ezek a lezüllött rendőrök, vagy a tisztességes polgárok védelme!

Ma – 2018, augusztus 30-  a nejemmel bementünk a Kisteleki rendőrkapitányságra illetékbélyeggel ellátva. Kértük a kapitány urat. Közölték velünk szabadságon van. Akkor kérjük a bűnügyi igazgatót, Farkas őrnagyot. Pár perc múlva /8 perc/ megérkezett. Bemutatkoztunk.

Közöltük miért jöttünk, s mit szeretnénk kérni.

Azokat a meghallgatási jegyzőkönyveket kérjük, ahol meghallgattak bennünket és szembesítettek Korom Ferenc gyanúsítottal. A tanúval nem szembesítettek!!

Az őrnagy megígérte, leküldi a meghallgatási jegyzőkönyvet. Eltelt 12 perc s megérkezett egy fiatalember a kezében lobogtak a papírok

A gyanú élt bennem. Elkértem, hogy ellenőrzöm, illetve elolvasom a leírt szöveget. Egyeztetni akartam a Kisteleki RK által küldött megszüntető végzés szövegkörnyezetét. Isten segített. A Korom Ferenc által diktált szöveg nem egyezett,- nagyon alacsony szintű- mivel azokat a mondatokat egy jogász fogalmazta meg-át!

Észrevettem, ezeknek a „jegyzőkönyveknek” semmi köze a meghallgatási jegyzőkönyvekhez. Kértem a fiatal rendőrt, hogy hozza le az eredeti jegyzőkönyveket. Erre néma maradt, mivel nem volt képbe.

Erőltette, hogy ezeket a papírokat kapta a főnökétől. Nem fogadtam el.

Csányi Zsuzsa rendőrtől kellett volna elkérnie, aki a szubjektív véleményem alapján átment bűvészbe. Nem való és érdemtelen erre a beosztásra, illetve az egyenruha viselésére!! Szubjektív véleményem!

A fiatal rendőr előtt felhívtam – 9 óra 2 perckor-a Csongrád Megyei Rendőr Főkapitányság titkárságát.

A titkárnővel közöltem, hogy a Kisteleki rendőrségen vagyunk illetékbélyeggel együtt, azonban nem tudják átadnia a meghallgatási jegyzőkönyveket… Ez nem semmi! -ha nincs meg, akkor ez bűncselekmény szubjektív véleményem szerint.

Javasolta, hogy a főkapitányi megbeszélésen mondjam el ezeket a hibákat.

Nem vettem át a jelentéktelen papírokat. Ám ettől független, mint jogkövető tisztességes állampolgár fellebbezek a jellemtelen- gyáva Csányi Zsuzsa „vizsgálata” ellen!

Felülvizsgálati kérelmet nyújtok be Csányi Zsuzsa rendőrnő ellen, illetve azok ellen is akik támogatták a Korom Ferenc büntetőügy eltusolásában. Csányi Zsuzsa nem először téved szándékosan velem szemben

Kedves olvasóim!

Na, nézzük a kronológiai sorrendet.

2018 január 18 –án dr. Piros Attila dandártábornok Úrnál voltam a lakossági fogadóóráján, ahol tájékoztattam az eseményekről, aminek a nyomozásai elmaradoztak…pl. Kőrösi Orsolya vizsgálótól a mai napig nem kaptam értesítést közel két éve!!!Ez nem semmi!

2018 február 19 – én a Kisteleki RK- ra mentem, hogy átadjam a bizonyítékokat…ám nem vették át! Nehogy már piszkos legyen a keze!

2018 02 27 – én Kisteleki RK – ra kaptam meghívást reggel 9 órára. Tanú meghallgatásom volt. Legalábbis annak látszott…Szembesítés elmaradt..vagyis Csányi Zsuzsa lezárta, fel állt és kiment. A földszinti kijárati ajtó előtt megállt s 31 perc 21 másodpercig beszélt a gyanúsítottal.  Mi kivártuk az utcán, igaz hideg volt és esett a hó.Ez már önmagába törvénysértés!!

2018 02 február 28 lezárták az ügyet vizsgálat nélkül, bizonyítás nélkül…stb. Az aláíró pecsétje dr. Lázár Szvetozár  r. alezredes Kisteleki kapitányságtól. Kérdem én: – ha egyszer vizsgálat nélkül lezárták, akkor miért nem küldték el, s mért tették a seggük alá a levelet hat hónapig.

A véleményem szerint az állampolgárt erőszakkal- hatalommal való visszaéléssel akarták le-megalázni már nem először. Ilyen rendőrökre nincs szüksége a kormánynak sem a Belügyminisztériumnak! Kíváncsiak vagyunk hogyan lép-reagál dr. Piros Attila dandártábornok e- személyekkel szemben.

Dr. Lázár Szvetozár r. alezredes urat áthelyezték 2018, augusztus 1- jén Szegedre. Le kellett volna szerelni.

2018 márciusban kaptam egy levelet dr. Piros Attila dandártábornok Úrtól, hogy elfogadta az akkori Kisteleki kapitány Szabó Zsolt elfogultsági indítványát, mivel nem tudott objektív s pártatlan maradni sem ő sem az állomány. Ez nem semmi!

Ez után következett a Katonai Ügyészség, akik elrendelték a vizsgálatot, a kérelmet elpostázták a Szegedi Rendőrkapitányságra

Ekkor már eltelt hat hónap és még nem történt érdemi nyomozás!

2018, augusztus 15 kaptam egy levelet, amiben a Szegedi RK kapitánya dr. Harkai István r. alezredes Úr tájékoztat, hogy nem ők az illetékesek, ezért áttette Kistelekre!! Ez nem semmi!

2018 augusztus 26 – án kaptam egy megalázó határozatot a Csányi Zsuzsától, aki érdemtelen az egyenruha viselésére, akit már rég le kellett volna szerelni. Lezüllesztették a Kisteleki RK- t. Ez már szégyen. Mi a cél ezzel a Kisteleki kapitánysággal…Talán megszüntetik…?

Belső információnk alapján a Dandártábornok megtette a szükséges rosszat, nem szerelte le a szándékosan tévedőket, s parancsot megtagadó rendőröket, hanem áthelyezte,a véleményem szerint ez gigantikus hiba volt. Az ördög csak arra vár, mivel az alkalom állandóan jelen van!

Képzeljétek el kedves olvasóim

A levelet tudjátok ki pecsételte le, na, ki? – dr. Lázár Szvetozár, a levél dátuma, na, most ugrik a kacsa a vízbe 2018 február 28. Ez nem semmi.

Nem értem, Kistelek kizárást kért /ha én lettem volna a dandártábornok, akkor leszerelem Kistelek kapitányát és nem áthelyezem HMVH –re!

Szubjektív véleményem a kapitányok megtagadták a főkapitány parancsát. Ezzel nemcsak a rendőrséget járatták le, hanem – szubjektív véleményem a főkapitányt, aztán az is lehetséges ez volt a cél?- a felettes szerveket is. Miért? Hát azért! Vagy puccsra készülnek Csongrád megyében, mindenre lehet gondolni már?

Közben Csányi Zsuzsa Kisteleki főtörzs asszony megbujt a rendőrség lepedője mögé – gyáva, jellemtelen szubjektív vélemény- s kivárt. Ott azonnali hatállyal fegyelmivel kellet volna eltávolítani a rendőrség állományából, mivel lejáratta az egyenruhát, már nem először!

Szurkolok Dr. Piros Attila Dandártábornok Úrnak, hogy ezt a lezüllesztett rendőrséget minél hamarabb tisztába kell raknia, s vissza kell állítani a tekintélyt, a parancsuralmi helyzetet, a fegyelmet, a jogbiztonságot…Hogy mi mozoghat a háttérben azt csak a Jó Isten tudja

-oil-

Leave a Reply 371 megnézve, 1 alkalommal mai nap |