< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Szobori búcsú és tematikus nap Ópusztaszeren – sajtóközlemény és meghívó

| Mobile | RSS

Szobori búcsú és tematikus nap Ópusztaszeren – sajtóközlemény és meghívó

2018. augusztus 31. | hozzászólás | Kultúra

Szobori búcsú és tematikus nap Ópusztaszeren – sajtóközlemény és meghívó

Tisztelt Szerkesztőség!

Szeptember 9-én, vasárnap felidézzük az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban a régi Szobori búcsúk hangulatát: a környékbeliek fogatokon, kordékon, lovas kocsikon érkeznek a búcsúra. Az ünnep alkalmából ingyenes programokkal várjuk a kikapcsolódni, ünnepelni vágyókat. A monostor romjai között tartott ünnepi szentmisén arra is fény derül, ki lesz az idei Szer Üzenete-díjas. A délután legjobban várt programja, amikor látványos ügyességi versenyen mérhetik össze tudásukat a lovas kocsikkal érkezők. A rendezvényen, gabonához kapcsolódó tematikus programnap is várja az érdeklődőket, a „Malmok útja – a malmok őrölnek, az utak összekötnek: Magyarország-Szerbia határon átnyúló tematikus út a malmok, szélmalmok jegyében” elnevezésű pályázat keretében!

A rendezvényről szóló sajtóközleményeket, amelyek a részletes programot is tartalmazzák, valamint a használható fotókat mellékelten küldöm.

Az eseményre a Sajtó munkatársait is szeretettel várjuk! Részvételi szándékukat írásban jelezzék, szeptember 7., péntek 12 óráig.

Kérem, amennyiben módjukban áll, adjanak hírt eseményünkről!

Üdvözlettel,

Kodácz Csengele

marketing vezető

ÓNTE Nonprofit Kft.

H-6767 Ópusztaszer, Szoborkert 68.

Leave a Reply 1120 megnézve, 2 alkalommal mai nap |