< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, főszerkesztő blogja, Nav, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék / Blog article: Megtettem a szükséges jogi lépéseket a roma törpe Zsótér Istvánné s Bercsényi Lajos kontár adócsaló Baksi lakosok ellen. Tiltott szellemi termékem letöltése, lejátszása tárgyában

| Mobile | RSS

Megtettem a szükséges jogi lépéseket a roma törpe Zsótér Istvánné s Bercsényi Lajos kontár adócsaló Baksi lakosok ellen. Tiltott szellemi termékem letöltése, lejátszása tárgyában

 

Megtettem a szükséges jogi lépéseket a roma törpe Zsótér Istvánné s Bercsényi Lajos kontár adócsaló Baksi lakosok ellen. Tiltott szellemi termékem letöltése, lejátszása tárgyában

Háromszor figyelmeztettem a roma törpét, hogy jogtalanul letöltötte a szellemi termékemet – már nem először- levelet is küldtem mind a kettőjük részére, Bercsényi Lajos kettő órán keresztül teljes hangerővel játszotta le a szellemi termékemet, amit a roma törpe adott át neki!!

A leveleimre, s a nyílt levelekre nem jöttek a válaszok!

A roma törpe el van foglalva az erdőből éjszakánként vagy kora hajnalban lopikázott fa hordatásával, vágásával és eladásával.

Bercsényi Lajos a súlyos elmebeteg-segédmunkás, aki „kocsikázik Z alakban az úttesten ez által ön és közveszélyes!! Mindent „szerel” megállás nélkül kontárkodik a baksi roma Búza Zsolt és a képviselő-testület támogatásával!

Véd ki a roma baksi Búzát te jellemtelen, hazug dr. Faragó Péter, ahogy szoktad…tudod?

Bercsényinek volt kettő darab munkakönyve, ami nyilván van tartva a munkaügyi központba s nem fizetett az udvaros munkája után adót, Nemes Jánosnál, ám valójában villanymotorokat szerelt- szerel a súlyos elmebeteg segédmunkás a mai napig Nemesnek!!!

Nemes Nagy János bukott Sándorfalvi önkormányzati képviselőnek, adócsalónak több évtizede.. annyi háza van, hogy nem tudja nyilvántartani… Megnéztük a Sándorfalvi házát.. Az a kérdés miből építette, miből vásárolt Bakson több házat is!!!A Majsai vágóhíd bevétele tette lehetővé, vagy a baksi fólia alatt termelt árukészlet nagysága után adózott vagy adózatlan jövedelem bevételei? A családi vállalkozás megéri itt Bakson;- Régen csirkéket neveltek, és a dolgozok alig voltak bejelentve!

A magyar államot károsítsák meg azok az emberek, vállalkozók, segédmunkások, akik nem fizetnek a jövedelmük után adót és eldobálják, a munkakönyvüket LSD Bercsényi Lajos- és Székesi Rózsi Baksi segédmunkás, mezőgazdasági gyalogkakukk aki folyamatosan leskelődik és hallgatózik- aki villanymotorokat és mindent szerel, mivel a baksiak foglalkoztatják …

Bercsényi Lajost, aki számtalanszor megjárta az alkoholelvonót és a pszichiátriát, súlyos idegbetegséggel nyugdíjazták! – be kell vinni – több baksi lakos is egyetért ezzel a pszichiátriára pihenni, és megfizettetni a több évtizedes adócsalását, mivel azzal dicsekszik, hogy napi 20 ezer Ft-ot keres!

Az Baksi önkormányzatot is büntetni kell, mivel bűnpártolásról van szó!

A roma baksi Búza Zsolt barátja a parlamentben talán észhez tér!

NAV érdemes számolni

2018-10-13

-oil-

Leave a Reply 443 megnézve, 1 alkalommal mai nap |