< Böngészés > Főoldal / Közélet, Sport / Blog article: Eljárást indít a Magyar Ökölvívó Szövetség az ifjúsági vb költségvetése miatt

| Mobile | RSS

Eljárást indít a Magyar Ökölvívó Szövetség az ifjúsági vb költségvetése miatt

2018. október 29. | hozzászólás | Közélet, Sport

Eljárást indít a Magyar Ökölvívó Szövetség az ifjúsági vb költségvetése miatt

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) eljárást indít az augusztusban a Duna Arénában rendezett ifjúsági világbajnokság költségvetési problémái miatt. A budapesti Duna Arénában rendezett világbajnokság befedett medencetérrel, különleges fény- és hangtechnikai megoldásokkal zajlott, csakhogy az Emmi által visszadobott pótköltségvetéssel és 348 millió forintos hiánnyal. A MÖSZ elnöksége pénteki ülésén megvonta Erdei Zsolt elnök és Nagy Anett főtitkár aláírási jogát, és belső vizsgálatot rendelt el.

Close-up hand with bandage of muscular man training kickboxing  on black
Százmilliókat szórtak el a bokszban, az ismerősök jól jártak, a szövetség csődben

Egy történet, amely megmutatja, hogyan élnek vissza az Orbán Viktor sportszeretetének köszönhető gazdagsággal.

A MÖSZ hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az elnökség a könyvvizsgálói gyorsjelentés, valamint az illetékes szakbizottság megállapításai alapján szükségesnek tartja hivatalos eljárás megindítását annak tisztázására, hogy “az ifjúsági világbajnokság vonatkozásában büntetőjogi értelemben felelősség terheli-e a döntési és végrehajtási folyamatokban részt vevő személyeket”.

A MÖSZ vezetősége felkérte Erdei Zsolt elnököt, hogy a hatóság részére az anyagokat átadja. Erdei Zsolt korábban elmondta nekünk, amennyiben bárki visszaélést gyanít, azonnal vizsgálják ki az esetet. A vele készült interjú itt található:

Budapest, 2017. március 28.
Erdei Zsolt világ- és Európa-bajnok ökölvívó Papp László háromszoros olimpiai bajnok ökölvívó szobrának avatásán Budapesten, a Gesztenyés kertben 2017. március 28-án. A szobor Fekete Géza alkotása.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Erdei Zsolt: Azt kell mondjam, mosom kezeimet

Az ökölvívó-szövetség elnöke úgy véli, megérte 348 millió forintos hiánnyal ifjúsági vb-t rendezni a Duna Arénában. Ugyanakkor a helyszínválasztásért nem tud felelősséget vállalni.
fecsego.eu/hír24
Leave a Reply 176 megnézve, 1 alkalommal mai nap |