< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Újabb elmélet arról, miért volt kamu a Holdra szállás///Another theory about why there was a moon in the moon

| Mobile | RSS

Újabb elmélet arról, miért volt kamu a Holdra szállás///Another theory about why there was a moon in the moon

Újabb elmélet arról, miért volt kamu a Holdra szállás

Hallottunk már ezernyi elméletet arról, miért is megrendezett kamu a Holdra szállás, de most itt egy újabb, amit felírhatunk a listára: annak a cipőnek a talplenyomata, amely a Smithsonian Nemzeti Légi- és Űrmúzeumban van kiállítva, nem egyezik a Holdon hagyott talplenyomattal. Most aztán lebukott a NASA.

A Smithsonian múzeumában kiállított űrruha az Apollo-11-es misszióhoz tartozik, ebben járt 1969-ben Neil Armstrong a Holdon. Szemfüles konteóhívők viszont rájöttek, hogy a ruhához tartozó cipőnek nem olyan a talpa, mint annak, amelyik lábnyomata le van fotózva a Hold porában – újabb bizonyíték arra, hogy az egész egy megrendezett hazugság volt!

Az igazság viszont most is pofonegyszerű: az Apollo-11 legénysége nem csak egy szett ruhát vitt magával a Holdra, sőt, a szóban forgó talplenyomat gazdája egy cipővédő, amit ráadásul nem is Neil Armstrong, hanem Buzz Aldrin viselt, legalább is a NASA szerint. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért nem ezt a cipővédős verziót állították ki a Smithsonianben, erre pedig az az egyszerű magyarázat, hogy azért, mert az űrhajósok a fél felszerelésüket otthagyták a Holdon, hogy könnyítsenek a rakományon hazafelé. Többek között ez a cipővédő is Földön kívül maradt.

fecsego.eu/hír24

A NASA egyébként a kételkedőknek azt ajánlja, hogy nézzék meg maguk nyugodtan, vannak-e lábnyomaink a Holdon: mivel a kísérőnkön nincs légmozgás, még több millió évig ott maradnak.

Another theory about why there was a moon in the moon

author: Nikoletta Nagy

We’ve heard thousands of theories about why we’ve got a moon in the moon, but here’s another thing we can write: the footprint of the shoe that is exhibited in the Smithsonian National Aviation Museum is not the same as the one left on the moon. Now, NASA has fallen.

The space-dress exhibited in the Smithsonian Museum belongs to the Apollo-11 mission, in which Neil Armstrong attended the Moon in 1969. Sneaky container guards, however, realized that shoes in the dress were not as soles as the footprints of the moon in the moon – new evidence that the whole thing was a lie.

The truth is, however, quite simple: the Apollo-11 crew did not only wear a set of clothes on the moon, and even that shoemaker was a shoe protector, which was not Neil Armstrong but Buzz Aldrin, at least according to NASA. There may be a question as to why this shoe-shaping version was not issued in Smithsonian, and that is the simple explanation that because the astronauts left their half equipment on the moon to lighten the cargo on their way home. Amongst other things, this shoe protector was outside Earth.

fecsego.eu/hír24

NASA also recommends that skeptics be sure to check with each other whether there are any footprints on the moon, as there is no air movement on our escort, they stay there for millions of years

Leave a Reply 733 megnézve, 1 alkalommal mai nap |