< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Közélet / Blog article: Hadházy meghívta: Deutsch Tamás több napon keresztül nézheti át az 1 millió aláírást

| Mobile | RSS

Hadházy meghívta: Deutsch Tamás több napon keresztül nézheti át az 1 millió aláírást

2018. november 22. | hozzászólás | EU Sajtószoba, Közélet

Hadházy meghívta: Deutsch Tamás több napon keresztül nézheti át az 1 millió aláírást

Egyet kötött ki az LMP volt társelnöke, levideózni, fényképeket készíteni nem lehet majd, mivel sok embernek megígérték, aki aláírt, hogy nem fognak a kormányoldalhoz eljutni az adataik.

Ha összegyűlt az egymillió aláírás az Európai Ügyészséghez való csatlakozáshoz, Deutsch Tamást is meghívja Hadházy Ákos, hogy a fideszes EP-képviselő megnézhesse, leellenőrizhesse azok valódiságát – közölte az ellenzéki politikus az ATV A nap híre című műsorában.

Hadházy elmondta, lesz lehetősége a kormánynak, az Európai Unió illetékeseinek is arra, hogy meggyőződjenek az aláírások hitelességéről, nem úgy, mint ahogy neki és Szél Bernadettnek adtak lehetősége tavaly, mikor le szerették volna ellenőrizni, hogy tényleg 1,7 millióan küldték-e vissza a nemzeti konzultáció kérdőíveit.

A politikusok akkor több helyszínen csak néhány percet kaptak és lezárt dobozokkal találkoztak. Ehhez képest Deutsch Tamásnak akár több napig is lesz lehetősége, hogy ottmaradjon és ellenőrizze, hogy ők valóban összegyűjtöttek egymillió aláírást- közölte Hadházy. Egyet kikötött: videózni és fényképeket készíteni nem lehet majd, mivel sok aláírónak megígérték, hogy az adatai nem fognak eljutni a kormányoldalhoz.

Most 280 ezer aláírásnál tartanak, ezzel kapcsolatban vádolta csalással a fideszes EP-képviselő Hadházyékat, azt állítva, hogy szerinte ebből 270 ezer Hadházynak az aláírása.

fecsego.eu/atv

Leave a Reply 127 megnézve, 1 alkalommal mai nap |