< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Kovács Zoltánról kiderült: ő a Fidesz polihisztora, a tökös csávó! Melyik iskolát is kell ehhez kijárni? Ja, a CEU-t. Bécsben…///. Zoltán Kovács s’est avéré être le polyhistor du Fidesz, le garçon citrouille! Dans quelle école devez-vous aller? Oui, le CEU. Vienne … ..

| Mobile | RSS

Kovács Zoltánról kiderült: ő a Fidesz polihisztora, a tökös csávó! Melyik iskolát is kell ehhez kijárni? Ja, a CEU-t. Bécsben…///. Zoltán Kovács s’est avéré être le polyhistor du Fidesz, le garçon citrouille! Dans quelle école devez-vous aller? Oui, le CEU. Vienne … ..

Kovács Zoltánról kiderült: ő a Fidesz polihisztora, a tökös csávó! Melyik iskolát is kell ehhez kijárni? Ja, a CEU-t. Bécsben…..

 

Úgy tűnik a mai elszólós fidesz-világban elég a dicsőséghez és az üstökösként szárnyaláshoz, ha a delikvens mikrofon-biztosan pártnyik! Kovács megfelel a kritériumnak, nála még nem fordult elő, hogy – ha nem is tartalmilag – össze-vissza beszéljen.

A remek pártkatona

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár december 1-től kormánybiztosként is tevékenykedik a 2021-es vadászati világkiállítás, az Egy a természettel expó előkészítésében és szervezésében.

Tessék mondani, melyik iskolát kell ahhoz kijárni, hogy az egyszerű pógár ilyen sokoldalú lehessen? Ja, tudom! A CEU-n kell végezni! Bécsben. ? 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szombaton a Facebook-oldalán közölte, hozzátéve:

Új lendületet vesz a 2021-es vadászati világkiállítás előkészítése. December 1-jétől kormánybiztosként is tevékenykedem az “Egy a természettel” expo előkészítésében és szervezésében.

A feladat nagy és megtisztelő, igazi csapatmunka lesz!

Magyarország az 1971-es Vadászati Világkiállítás megrendezésével 50 éve letette névjegyét. Tapasztalataink és adottságaink csak erősödtek, de a 21. század elején arra van szükség, hogy meggyőző erővel és szakmai hozzáértéssel mutassuk be: az ember a természet elválaszthatatlan, szerves része: EGY A TERMÉSZETTEL.

Terveink szerint 2021 hagyományaink és a természet ünnepe lesz – nem csak a vadászoknak.

fecsego.eu/városi kurir

Zoltán Kovács s’est avéré être le polyhistor du Fidesz, le garçon citrouille! Dans quelle école devez-vous aller? Oui, le CEU. Vienne … ..

Auteur: Anna Mátrai

photo: 24.hu

Il semble que dans le monde des fideshes d’aujourd’hui, il y en a assez pour se glorifier et applaudir la comète si le microphone délicat est certainement une fête! Kovács répond au critère, il n’en a même pas parlé – sinon de manière substantielle – pour en parler.

Le grand soldat du parti
Zoltán Kovács, secrétaire d’État à la Communication et aux Relations internationales, a également été commissaire du gouvernement à partir du 1 er décembre, lors de la préparation et de l’organisation de l’Exposition universelle de la chasse 2021 dans le cadre de One Nature Expo.

Quel genre d’école faut-il pour que le simple poignard soit si polyvalent? Oui, je sais! Cela doit être fait à la CEU! Vienne. ?

Le secrétaire d’État du Cabinet, samedi, a publié sur sa page Facebook, ajoutant:

Un nouvel élan est donné à la préparation de l’Exposition universelle de chasse 2021. À compter du 1er décembre, j’ai également été commissaire du gouvernement à la préparation et à l’organisation de l’expo “Un avec la nature”.

La tâche est grande et honnête, ce sera un vrai travail d’équipe!

La Hongrie place sa carte de visite depuis 50 ans lors de l’exposition universelle en 1971. Nos expériences et nos capacités ne font que se renforcer, mais au début du XXIe siècle, nous devons leur montrer un pouvoir et un professionnalisme convaincants: l’homme est la partie intégrante et inséparable de la nature: UNE NATURE.

Selon nos plans, les traditions 2021 et une célébration de la nature seront – pas seulement des chasseurs.

fecsego.eu/városi kurir

Leave a Reply 117 megnézve, 1 alkalommal mai nap |