< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Üldözöttek a liberális terror árnyékában

| Mobile | RSS

Üldözöttek a liberális terror árnyékában

2018. december 1. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Ordítok Blog


Üldözöttek a liberális terror árnyékában

Nincs mese, be kell látni, hogy a maroknyi még élő liberális olyan mérhetetlen diktatúrát épített ki világ és országszerte, ami szinte lehetetlenné teszi a kereszténykonzervatívfideszesek életét. Durva elnyomásban senyved a kétharmados kisebbség. De mindenki ám, nem csupán néhány publicista, aki a fideszes médiában tolja a teljesen önálló véleményét arról, amit aznap utasításba kap. Igaz ugyan, hogy az irányított reklámokból és pártmegrendelésre írt cikkekből egészen jó fizetést kap szegény és különösebben az ordenáré hazugságok miatt sem kell aggódnia, mert ha szerencséje van, eleve el sem jut a bíróságig az ügy, vagy ha igen, akkor megfelelő bíróhoz kerül, de ha mégis bírság lesz a dologból, azt fizeti a portál közpénzből. A helyreigazítást pedig vidáman le lehet hozni éjjel kettőkor a kulturális rovat valamelyik eldugott zugában, ahol senki nem olvassa.

A liberálisok (gyakorlatilag Heller Ágnes és még ketten, több liberális nincs is, mert a fehér ember keresztény, konzervatív, jobboldali és természetesen fideszes) világuralmat építettek ki. Heller Ágnes (aki miközben liberális góc, közben egy véresszájú náci is) beborítja szörnyű árnyékával a teljes magyar felsőoktatást. Is. A nyolcaskán most jelent meg egy hitében üldözött, életveszélyben lévő kormánypárti hallgató levele, aki az ELTE BTK-n kénytelen eltitkolni az ő fideszes mivoltát, különben az élete forogna veszélyben.

A véleményszabadságról pedig annyit, hogy az ismerőseim 80%-a az egyetemről nem is tudja, milyen a politikai álláspontom, mivel ha elmondanám a véleményemet, akkor kárhozatra lennék ítélve, ami pl. egy diákköri jelentkezésnél nem épp előnyös, ha kiderül az emberről, hogy amúgy kormánypárti. Ilyenkor nem tudom, hogy magamat szégyelljem-e jobban, hogy nem állok ki a véleményem mellett, vagy azt, hogy a felsőoktatás egy jó részében ilyen baloldali manipuláló rendszer van.

Kérem, hogy az itt leírtak teljes anonimitásban maradjanak, és NE is közöljék úgy, hogy abból következtetni lehessen rám, hogy ki vagyok.

Ez van kérem. Egy kormánypárti diák ilyen mindennapi rettegésnek és üldöztetésnek van kitéve a három darab liberális embertelen terrorja miatt. De ugyanez megy mindenhol, a kultúrában is például. Ott is a liberálisok uralnak mindent, mármint Heller Ágnes és a két másik náci.

És akkor még nem is beszéltünk arról a szörnyűségről, hogy az egyik áruházlánc szakrális mivoltában tiporja meg a karácsonyt. Direkt azért, hogy az üldözött fideszeseket bosszantsa.

Terror van itt, ez nem is kérdés. Küzd ellene a fideszes tábor, mint disznó a jégen, de mindhiába. El vannak nyomva, meg vannak félemlítve és meg vannak gyalázva minden irányból. Dacára annak, hogy mérhetetlen közpénzt tolnak a propagandamédiába (nem is értem, a ballibsik miért nem akadályozzák meg), hogy mindenhol az ő pártkatonáik ülnek, maguknak alkotják a törvényeket és saját maguk szavazzák meg azokat (aztán azt tartanak be belőlük, ami nem ütközik az aktuális érdekeikkel), egy merő gyötrelem az életük. A fél ország a nevükön, a másik felét már kilopták a hét nyelven beszélő kerítésen kívülre (puszikálom Habony Árpádot), tizenöt kilakoltatott család otthonának megmentését fedező árú órával a gyesen lévő anyuka kacsóján, anyuka disznótelepével, luxuséletmóddal és felelősségrevonhatatlansággal a hátuk mögött még most is csak a szenvedés az osztályrészük. Szar lehet nekik.

Mert mindenről a ballibsik (Heller Ágnes és a másik kettő) tehetnek. Ők lopták el a vécépapírt, a kézfertőtlenítőt és az orvosokat a kórházakból, ők rágták meg az óvoda plafonját, hogy a gyerekek fejére szakadjon, ők tették tönkre az oktatást, ők tehetnek arról, hogy megduplázódott a dolgozói szegénység az elmúlt nyolc évben, ők írták a legújabb kor rabszolgatörvényét, ők üldözik el az országból az embereket és még a globális felmelegedésről is ők tehetnek. Pont.

A kereszténykonzervatívok harcolnak megállás nélkül, teljes egyetértésben, szinte családi vállalkozásban. Sokan vannak és már Európa túlnyomó része is őket támogatja, de az úristennek nem bírnak el Heller Ágnessel és a másik két balliberálissal (jó, a végén elárulom, hogy a kettőből az egyik Soros György), akik uralják az egész világot és hozzák a rengeteg migránst az országba. Ezek csak rombolni tudnak, a jó kormány pedig megállás nélkül épít. Stadionokat, vendégházakat, élményparkokat, stadionokat, stadionokat határon túl, templomokat és parókiákat és más, mindenkinek fontos és üdvös dolgot. Hogy nekünk jó legyen akkor is, amikor a fideszeseknek szar. Értem én.

forrás:Facebook/Kolozsvári Szalonna és Hir- Telen beszólunk és Határokon Átívelő szellemi Táplálék

Leave a Reply 116 megnézve, 1 alkalommal mai nap |