< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Sajtószabadság

| Mobile | RSS

Sajtószabadság

2018. december 9. | hozzászólás | Közélet


Kapcsolat fotója

A vélemény terjesztése, a sajtó hozzáférhetősége, tárgyi előfeltételek biztosítása. Nem csak egyéni szabadságjog garanciája, hanem demokratikus biztosíték – a tájékoztatáshoz való jog garanciája. „Médiaalkotmány

A magyar népnek azt kell megérteni, hogy a levegővételen kívül az életük minden pillanatát az állam ideiglenes alkotmányként működő, állami alaptörvény határozza meg. Minden ettől függ! Ami ebben van írva, attól függ az élete, attól függ, hogy jól vagy rosszul él, hogy úr a saját hazájában, vagy rabszolga.
A jogaidért, a szabadságodért, egy jobb életért akkor tudsz küzdeni, ha tisztában vagy a saját helyzeteddel. Ha tudod, melyik államban élsz, mi az állam joga, mit biztosít neked (mik a jogaid és kötelességeid), mit tehetsz, és mit nem tehetsz.

Tehát aki itt él Magyarországon, annak tudnia kell, hogy a magyar társadalmat az ezeregyszáz éve jogfolytonos, Árpád által újra alapított “magyar” (szkíta-hun-avar) állam irányítja, melynek ideiglenes neve 1989 óta Magyar Köztársaság. 
Az állam történelmi alkotmánya (Szent) István óta folyamatosan pusztul, mire történeti alkotmány lett belőle és a Habsburgok teljesen átalakították, 1920-ban hatályát is vesztette. 
.
A magyar állam jelenlegi alaptörvénye és egyben ideiglenes alkotmánya – amire MINDEN JOG (az állam és az emberek joga) ÉPÜL – az 1989-90-ben többször módosított 1949. évi XX. törvény, név szerint a Magyar Köztársaság Alkotmánya. 
Ennek az a lényege, hogy benne az 1985-ben választott utolsó kommunista képviselők a hatalmat nem a 90-ben választott képviselőknek adták át, hanem a NÉPNEK!!! 
Tehát 1989-től hazánkban, Magyarországon, a magyar állam területén MINDEN HATALOM a NÉPÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(És NEM a képviselőké!!!)
.
Az országgyűlési képviselők – saját hatalmuk fenntartása érdekében – ezt hallgatják el a nép elől 1990 óta!!!!
Mert ha elmondták volna, akkor nem tudták volna végrehajtani a privatizációt, a magyar állam vagyonának (a magyar nép vagyonának!) ellopását, fillérekért való kiárusítását. 
Iszonyatos nagy az 1990 óta választott képviselők bűne, egy népet hagytak tudatlanságban, hogy szétlophassák az országot!
És ez nem volt elég nekik!!! 
.
Azért, hogy a képviselők végképp megakadályozzák a felelősségre vonást, KÍSÉRLETET TETTEK a nép hatalmának eltörlésére, az ezeregyszáz éves magyar állam alkotmányos, állami jogrendjének átalakítására. 
De ezt JOGSZERŰEN NEM TUDTÁK MEGTENNI!!!!
Mert a magyar állam ideiglenes alkotmánya NEM ENGEDTE, NEM TETTE LEHETŐVÉ, hogy a népet megfosszák hatalmától! És ez a lényeg!!!! 
Az ideiglenes alkotmány megvédte a magyar népet a hazaáruló képviselők tettétől!!!
.
Ezért a képviselők csak egy jogilag érvénytelen Alaptörvényt tudtak alkotni, amivel csak egy jogilag érvénytelen, államnak hazudott maffiarendszert tudtak létrehozni a magyar állam MELLET. És megtévesztésül hiába nevezték el a diktatúrájukat Magyarországnak, csak AZT HAZUDJÁK, hogy az a magyar állam, és csak AZT HAZUDJÁK, hogy joguk van diktatúrát gyakorolni a magyar nép felett az elfoglalt állami intézményrendszerrel.
DE EZ HAZUGSÁG!!!!!!!!!!!
A hatalmuk semmi másra nem épül, mint erre a HAZUGSÁGRA!!
.
Tehát amikor a magyar állam jogával a jogaidért harcolsz, tudd, hogy veled szemben NEM egy jogilag érvényes állam áll, hanem egy maffiarendszer jogilag érvénytelen diktatúrája. Amit csak azért hoztak létre, hogy kifossza, rabszolga sorsba kényszerítse és végül elpusztítsa a magyar népet.
Viszont ezzel szemben nekünk nem csak JOGUNK van fellépni, hanem ez az ALKOTMÁNYOS KÖTELESSÉGÜNK!!!
Ha meg akarjuk védeni azt az ezeregyszáz éves magyar államot, mely 1989 után minden hatalmat a nép kezébe adott!!!!
.
Kovács Miklós külsős munkatárs

Írta: Geri Tibor

Leave a Reply 139 megnézve, 1 alkalommal mai nap |