< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Amit Orbán Viktor nem tett ki a honlapjára állambiztonsági múltjáról. VIDEÓ///”Viktor, das Spiel ist vorbei!” – Informationen sind bekannt geworden, die die Fidesz-Regel beenden können

| Mobile | RSS

Amit Orbán Viktor nem tett ki a honlapjára állambiztonsági múltjáról. VIDEÓ///”Viktor, das Spiel ist vorbei!” – Informationen sind bekannt geworden, die die Fidesz-Regel beenden können

OLKT.hu

Amit Orbán Viktor nem tett ki a honlapjára állambiztonsági múltjáról. VIDEÓ///”Viktor, das Spiel ist vorbei!” – Informationen sind bekannt geworden, die die Fidesz-Regel beenden können

“Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását?”

“Orbán Viktor (Diktátorbán) annyira hozzászokott a párt-és kormányszintre emelt hazudozáshoz, hogy bárhol, bármikor, bárkit hülyének tud nézni szemrebbenés nélkül. Valóságellenes kommunikációja egy közepes képességű vidéki színész hamis gesztusaival egyre inkább a politikai giccs felé viszi hiteltelen alakját, nemzetrontó ámokfutását.”

Nem azt állítottuk, hogy beszervezték ügynöknek, hanem az általunk közölt dokumentumok – köztük Orbán saját kézzel felvázolt hálózata – alapján, arra a következtetésre jutottunk, hogy egy állambiztonsági hálózati személy kapcsolata volt, akit – akarva-akaratlanul – informált.

Ha valakiben felmerült az a kérdés, hogy miért késik a történelmi szembenézés, miért nem lakolnak meg a kommunista gyilkosok, miért nem ismerhetjük meg azokat, akik jelentéseket írtak, embereket, családokat megnyomorítva, most megkaphatja a választ. Orbán Viktor miniszterelnök apósa, Lévai István szintén a Rákosi-rendszer besúgója volt.

Naponta jelenik meg a neten egy tényfeltáró írás Orbán Viktor hajdani állambiztonsági tevékenységéről, ügynöki múltjáról, ami miatt még jó sokáig nem fogják az ügynökaktákat nyilvánossá tenni Magyarországon. Nem csak a megfigyelők, és a megfigyeltek nevei derülnének ki belőlük ugyan is, hanem a rendszerváltás valódi története is körvonalazódhatna, amit ma a hivatalos történetírás óvakodik még csak közelítőlegesen is megfogalmazni.

Orbán és a bandája csak sötét parasztok voltak a rendszerváltás sakktábláján, oda mentek ahova küldték őket, azt tették amit mondtak nekik! (És még örültek is hogy ők a vamzerek, a kiválasztottak, mert a szolgálat “fedezete alatt” sikkaszthatták el Soros György támogatási millióit és mást is amit megkívántak! pl. Századvég, vagy Székház ügy.) S hogy hogyan kerültek mégis hatalomra? Nos, játékban voltak akkor is, ha a tisztek a háttérből irányították őket. A játszmában végül a tisztek elfogytak, és Orbánék magukra maradtak, zsebükben a családjaik több generációja boldog életéhez elegendő óriási vagyonnal, és egy hatalmas kapcsolatrendszerrel. Mi mást tehettek volna? Mentek volna haza hogy “kiszállt a tartótisztem a buliból, és vége”? Gondold meg! Ezt senki se tette volna – te sem! Így történt, hogy 2010-re már csak sötét parasztok képviselték a táblán Magyarországot, a Magyar Népet.
OLKT+ Molnár F Árpád(Videó)

Leave a Reply 129 megnézve, 1 alkalommal mai nap |