< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: A NÉPPÁRTI FRAKIÓVEZETŐT, HOGY AZ EGÉSZ EU-BAN CSAK PISLOGNAK///L’AMICA FRIENDLY ATTRAVERSO CHE TUTTA L’UE È SOLO PISLOGNA

| Mobile | RSS

A NÉPPÁRTI FRAKIÓVEZETŐT, HOGY AZ EGÉSZ EU-BAN CSAK PISLOGNAK///L’AMICA FRIENDLY ATTRAVERSO CHE TUTTA L’UE È SOLO PISLOGNA

Manfred Weber azonnal kérjen bocsánatot a magyar emberektől!
„Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy a 7-es cikkes szavazáson Magyarország ellen szavaztam. Nem a Fidesz, nem Orbán Viktor ellen, hanem az egész ország ellen!” – ezek a mondatok Manfred Weber néppárti frakcióvezető, az európai jobboldal csúcsjelöltjének száját hagyták el a mai napon.

Ez több mint botrány! Ez gyalázatos kijelentés! A Fidesz által támogatott európai csúcsjelölt beismeri, hogy a magyar kormány bűnei miatt egy teljes nemzetet, egy teljes országot akart büntetni. Ez felháborító! Manfred Webernek haladéktalanul meg kell követnie a magyar embereket!

Korábban Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság szintén jobboldali-néppárti vezetője sértette meg a magyarokat az Erdély elcsatolásának évfordulóján tett érzéketlen kijelentésével, most pedig Manfred Weber sértette meg teljes Magyarországot. Kikérjük magunknak! Elég volt a Fidesz szövetségeseinek sértő kijelentéseiből!

A jövő májusi EP-választásokon ideje lesz végre leváltani a magyar kormány bűneit mentegető európai jobboldalt és az MSZP-Párbeszéd Európa-párti szövetségét megbízni a magyar emberek valódi európai képviseletével.

fecsego.eu/balra magyar

Ujhelyi István

európai parlamenti képviselő

Leave a Reply 130 megnézve, 1 alkalommal mai nap |