< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: ORBÁNT LELÖVIK, vagy ….egy összeesküvés elmélet.//ORBAN, ou … uma teoria da conspiração.

| Mobile | RSS

ORBÁNT LELÖVIK, vagy ….egy összeesküvés elmélet.//ORBAN, ou … uma teoria da conspiração.

OLKT.hu

Orbánt lelövik, vagy….
A következő írás egy összeesküvés elmélet. Hogy alaptalan-e, azt majd az idő eldönti.
Orbán győzött, az ország közel fele megszavazta a Brüsszel ellenességet, az ENSZ lejáratását, a rasszizmust, az Unióból való kilépést, a szabad világ kigúnyolását, Moszkva barátságát.
Adott a terep!
Jól tudjuk a történelemből, hogy a két nagyhatalom, az USA és Oroszország bármit megtesz a katonai és a gazdasági hatalmának megtartásáért, erősítéséért! Kormányokat döntenek meg, polgárháborúkat, véres öldökléseket kezdeményeznek, annak érdekében, hogy egy-egy ország vezetése nekik hódoljon be. Az energiahordozók birtoklása, a stratégiailag fontos tranzit országok állondó célpontjai a két nagyhatalom küzdelmének. Állandó probléma a lakosság „átnevelése”, átformálása.
Nehogy elhiggyük, hogy a NATO és az USA karba tett kézzel nézné végig, hogy Orbán egyszerűen csak kivezesse Magyarországot az Európai Unióból, és a NATÓ kötelékéből, átjátszva hazánkat az orosz érdekeknek. Ettől kisebb és jelentéktelenebb országok vezetőit is likvidálták már ilyen esetekben!
De itt, mint ha valami nem stimmelne! Igazából se az Európai Unió, se az USA, se a NATO nem küzd látványosan, és főleg hatékonyan Orbán ellen. Itt valami más van a háttérben!
Miután győzött Orbán, létrejött valamilyen megállapodás a nagyhatalmak között?
A Soros intézmények, alapítványok kivonulása, a munkaerőhiányra hivatkozva történő nyugati érdekeltségű gyárak leszerelése már megkezdődött!
2011-ben a szíriai polgárháború is a nagyhatalmak gazdasági és katonai terjeszkedése, viszálya miatt kezdődött. Szíria birtoklása Oroszország számára gazdasági és katonai létkérdés. Az egyik ok, hogy az Arab Öböl alatt található, a világ legnagyobb földgázkészlete, kinek a fennhatósága alatt jut el Európába. Oroszország exportjának 30 %-a a földgázból van, ha az USA érdekeltségek hoznák be Európába ezt a gázt, megroppantanák az oroszokat. A másik ok a Szíriában, a Földközi tengeren található, utolsó orosz hadikikötő, a Boszporuszon kívül. Ha Oroszország ezt elveszítené, akkor a Boszporusz lezárásával a Fekete tengeri flotta soha nem tudna kijönni Nyugat Európa felé.
Mivel az oroszok nem engedték át Szíriát, ezért tört ki az ukrán válság is! „Ha nem adod Damaszkuszt, elvesszük Kijevet!” Az amerikai titkos ügynökök által finanszírozott nyugat ukrajnai szabadcsapatok dúlták végig Kijev belvárosát, elkergetve az orosz barát elnököt.
Figyeld meg, ma milyen nagy a csend a Kelet Ukrajnai harcokról!? Senki nem foglalkozik vele, mint ha megállapodtak volna a háttérben a nagyhatalmak!
Ha Oroszország lemondana Szíriáról, akkor cserébe nem elégedne meg Ukrajnával. Szíria túl sokat ér! Még egy országot kérne. Például Magyarországot! De miért lenne fontos, és elég Moszkvának kis hazánk?
Ukrajna visszaszerzése után újra szükség lenne ütköző államra, ahová telepíteni lehetne a rakétákat, meg a légelhárító rendszereket. Háború esetén, a Kárpátokon átjönni, kemény feladat. Magyarország fontos tranzit ország, kikerülése komoly fejtörés és költség lenne az Uniónak. Sorolhatnánk még az okokat!
Ne legyen igazam!
De sajnos most minden jel erre utal!
A nyugat hallgatása, a Soros intézmények, alapítványok kivonulása, a nyugati érdekeltségű gyárak leszerelése megkezdődött!
Ha ez igaz, akkor mi is vár ránk?
Nyugat felé kerítés, határ, vám, és vége a munkaerő szabad áramlásának. Vége a világútlevélnek. Ma a magyar export 75 százalékát 80 multinacionális cég adja. Kivonulásuk esetén fél év alatt 5-600 Ft lesz egy euró. Évi 50-80 százalékos infláció. A pénzromlás évi 100-150 % körül lesz. Egy kiló kenyér ára két év alatt a mai 300 Ft-ról akár 7-800 Ft-ra is emelkedhet!
De nem baj, lesz Paks-II., meg kínai vasút!
KÖSZÖNJÜK NEKTEK, FIDESZ SZAVAZÓK!
Forrás: Újhelyi Sándor /http://magyarmocsar.hu/velemeny.php?tm=312

forrás:O.L.K.T


Orbán é baleado ou … A próxima redação é uma teoria da conspiração. Para ser infundada, será tempo para decidir.
Orban ganhou quase metade do país votou pela culpa de Bruxelas, a Organização das Nações Unidas em descrédito, o racismo, a retirar-se da União, a zombaria mundo livre da amizade de Moscou. Se
o terreno!
sabe bem com a história que as duas grandes potências, os EUA ea Rússia vai fazer nada no poder militar e econômico para manter, fortalecer! Eles decidem sobre governos, guerra civil e assassinatos sangrentos, para que a liderança de um país seja entusiasmada. Possuir fontes de energia, países de trânsito estrategicamente importantes, são os pontos focais da luta das duas grandes potências. problema constante na população em geral, “re-educar” Reshaping.
Acreditamos que NATO e os EUA braços cruzados a assistir que só levou para fora do Orban da Hungria para os comboios da União Europeia e da NATO de, nosso país átjátszva interesses russos. Os líderes dos países menores e menores já foram liquidados em tais casos!
Mas aqui, como se algo estivesse errado! Na verdade, nem a União Europeia nem os Estados Unidos nem a NATO não está lutando espetacularmente, e especialmente eficaz contra Orban. Aqui é outra coisa no fundo!
Tendo vencido Orban, estabeleceu um acordo entre as grandes potências?
instituições Soros, fundações retirada, o desmantelamento das fábricas ocidentais de propriedade em referência à escassez de trabalho já começou!
em 2011 na Síria a guerra civil também começou por causa da expansão econômica e militar e da rebelião das grandes potências. A Síria possui a existência econômica e militar da Rússia. Uma das razões por trás do Golfo Arábico é o maior estoque de gás natural do mundo sob a jurisdição da Europa. 30% das exportações da Rússia são feitas de gás natural se os interesses dos EUA trouxerem esse gás para a Europa e arruinarem os russos. A outra razão é a última marinha russa no Mar Mediterrâneo, na Síria, fora do Bósforo. Se a Rússia perde isso, em seguida, fechando o Bósforo para a Frota do Mar Negro nunca poderia sair para a Europa ocidental.
Desde os russos não foram autorizados a entrar na Síria, que eclodiu na crise ucraniana! “Se você não dá Damasco, Kyiv tirar” equipes oeste da Ucrânia gratuitos financiados pelos agentes secretos dos EUA através devastado centro de Kiev, elkergetve o presidente pró-russo.
Observe agora como é grande o silêncio no leste da Ucrânia na luta!? Ninguém lida com isso como se tivesse acordado no fundo das grandes potências!
Se a Rússia renunciaria Síria, eles não vão ficar satisfeitos com a Ucrânia em troca. A Síria vale muito! Você pediria outro país. Por exemplo, a Hungria! Mas por que seria importante o suficiente para Moscou e depois do nosso pequeno país?
Ucrânia voltaria a precisar parar o estado de recuperação, o que poderia ser instalado nos mísseis, os sistemas anti-aéreos. No caso da guerra, é uma tarefa difícil passar pelos Cárpatos. A Hungria é um importante país de trânsito, evitando que seja um grande desafio e um custo para a União. Poderíamos até cair nas razões!
não estar certo!
Mas, infelizmente, todos os sinais indicam agora isso! FREI Ouvir para o oeste, as instituições Soros, fundações retirada, o desmantelamento das fábricas ocidentais de propriedade começou! Se isto é verdade
Então, o que é que está à espera de nós?
Oeste para cercar, fronteira, costumes e acabar com o livre fluxo de trabalho. Fim do passaporte mundial. Hoje, 75% das exportações húngaras são fornecidas por 80 empresas multinacionais. Em caso de desistência, um euro será de 5-600 HUF em meio ano. Inflação anual de 50% a 80%. O dinheiro será em torno de 100-150% ao ano. Um quilo de preços do pão podem subir até 7-800 HUF 300 de HUF hoje em dois anos!
Mas tudo bem, será Paks II., Um trem chinês! OBRIGADO
, os eleitores Fidesz Fonte: Alexander Újhelyi /http://magyarmocsar.hu/velemeny.php?tm=312

O.L.K.T

Leave a Reply 116 megnézve, 1 alkalommal mai nap |