< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Politikai megrendelésre verték meg Varju Lászlót?

| Mobile | RSS

Politikai megrendelésre verték meg Varju Lászlót?

Pintér Sándor utasította a biztonsági őröket a fizikai erőszakra?

Szerző: Városi Kurír

Varju

Ugyancsak politikai megrendelésre erőszakoskodtak több ellenzéki képviselővel az MTVA épületében– számol be Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettese.

A belügyminiszter alkalmazottai

Két nappal ezelőtt a hírek szerint az MTVA épületében egy magán-biztonsági cég emberei erőszakoskodtak ellenzéki országgyűlési képviselőkkel, és verték meg a DK képviselőjét, Varju Lászlót. A sajtó kiderítette, hogy a Pintér Sándor belügyminiszterhez köthető cég milliárdokat halmozott fel állami közbeszerzésekből.

A Civil Biztonsági Szolgálat tehát egy olyan cég, amely a Fidesz korrupt közbeszerzési rendszerében gazdagodik, ahhoz a belügyminiszterhez köthető, aki utasíthatja a cég MTVA-ban lévő őreit, ezek a fegyveres biztonsági őrök pedig ellenzéki országgyűlési képviselők ellen alkalmaztak fizikai erőszakot.

Fideszes-magánhadsereg

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelmű, hogy politikai megrendelésre verték meg Varju Lászlót és erőszakoskodtak több ellenzéki képviselővel az MTVA épületében. Tudni akarjuk, hogy személyesen Pintér Sándor utasította-e a Civil Biztonsági Szolgálat embereit arra, hogy törvényellenesen fizikai erőszakot alkalmazzanak ellenzéki képviselőkkel szemben? Tudni akarjuk, hogy összesen mennyi pénzt kapott az elmúlt nyolc évben a cég; mennyibe kerül a fideszes magánhadsereg fenntartása? Ezek után már csak egyetlen kérdés maradt minden európai magyarban: miért nem mondott még le Pintér Sándor? – teszi fel pártja kérdéseit Arató Gergely.

Leave a Reply 147 megnézve, 1 alkalommal mai nap |