< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Közélet / Blog article: Hernádi Judit elképesztő kirohanása : “Még ha börtönbe dugnak, akkor sem hallgatok tovább.

| Mobile | RSS

Hernádi Judit elképesztő kirohanása : “Még ha börtönbe dugnak, akkor sem hallgatok tovább.

Nem tűrhetjük az egészségügyben uralkodó káoszt , mert az életünkről , a gyerekeink, unokáink életéről , a magyarság fennmaradásáról van szó és jelen helyzetben , ezek mindegyike veszélyben van , mert ellopják , az ehhez szükséges fedezetet ! Elveszik a gyógyulásunkhoz való jogainkat , mert az nem jog , hogy majd 2-3, vagy 5 év múlva besorolunk a várólistára! Az nem jog !

Legalább 5 évvel alacsonyabb az átlagéletkorunk , mint az UNIÓBAN bárhol ! Szörnyű , mert nekem számít az a pár év is !

– nem tűrhetjük tovább azt a mérhetetlen korrupciót , a szabad rablást , amelyet családi vállalkozásként nagyüzemben folytat Orbán Viktor , hogy a haverjaival együtt ezermilliárdos közpénzeket vegyen el a magyar nép nyomorának megszüntetésétől ! Hogy más országokba hordja ki a milliárdokat , miközben a gyerekeink éheznek ! Nem tűrhetjük tovább , hogy az ilyen bűnözők köztünk járjanak , pávamódra és még hencegnek,kérkednek is vele ! 
Elég volt ! Elég volt abból , hogy embereket tegyenek ki az állásukból,mert nem a Fidesz szekerét tolják , mert ellent mernek mondani ! Elég volt abból , hogy már a kisebb-nagyobb intézményeknél is tudatlan pártkatonákkal cserélje le a fél életét átdolgozó , az emberek által helyben megbecsült és a feladat elvégzésére alkalmasnak tartott személyeket is , mert nem Fideszes ! 
Elég volt a hajléktalanok üldözéséből , a családok utcára pakolásából , kifosztásából ! Nem tűrhetjük tovább , hogy gyermekes családok is hajléktalanokká váljanak ! Ezek nem látják a síró gyerekeket , a félelmet az arcukon ? Ők nem értik , csak azt látják, érzik, hogy nincs többé otthon, játszótárs , barát és sír az anyukájuk ! 
A pénz harácsolása felülírja a szeretetet és a belső igazságérzetet ? Hol élünk ? Melyik században ? Ez , a családbarát Fidesz trend ? 
Elég volt abból , hogy a magyarok további százezreinek kell elhagyni a hazát , mert gazdasági és politikai szempontból élhetetlenné vált számukra , ennek a korrupt maffiakormánynak köszönhetően ! Ebben az országban , ha nem vagy Fideszes , akkor véged ! Ezért már lassan úgy köszönnek el a hazától , hogy viszlát Fideszország , én mentem , mert nem kérek a diktatúrádból ! 
Hamarosan ünnep és remélem ez a dátum a jövőben kettős ünnep lesz , mert együtt ünnepeljük majd 1956 és 2018 október 23. t , amikor a szabadságot és demokráciát akaró magyar népnek ismét, újra meg kell vívnia ezt a harcát ! 
SZABADSÁGOT , DEMOKRÁCIÁT !

forrás: Facebook

Leave a Reply 131 megnézve, 1 alkalommal mai nap |