< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja / Blog article: Mért van az, vajon Bakson…

| Mobile | RSS

Mért van az, vajon Bakson…

2018. december 30. | hozzászólás | főszerkesztő blogja

Az emberek fel vannak háborodva. Végtelenül sokan lejárnak a Tisza árvonalára s az ott lévő erdőbe. Egy szó mint száz:- lopják a fát. Erről a képviselő-testületnek is tudomása „van”. Ám, nem tesz semmit. A lopott fát a csatorna partján este, vagy hajnalban vágják egyesek, majd onnan elszállítja a piros traktor, valamint a Váradi utca mögött lévő útról érkezik. Több helyen is megáll.

Ettől hangosak a baksi utcák. Vannak olyan családok, akik sajnos nem tudják megfizetni a fát a magas ára miatt, azonban nem lopnak.

Könnyű lenne megfogni a sötétben bujkáló ellenforradalmárokat a balliberális tévelygőket. Nemcsak a kormány szerveinek kötelessége, hanem kőkeményen a falusi vezetőknek is, mivel ezzel a cselekményekkel az állami büdzsét károsítják meg. A szólamdidaktikák, oly csengéseket adnak a baksi utcán: – a lopott fának van energiája s fénye.

A tisztességes állampolgárok nyíltan a főutcán hozassák a téli tüzelőiket! Fizetnek, nemcsak a fáért, hanem a szállításért is! Sajnos ez a régi komcsi szokás beidegződött. Rákosi alatt a parasztok éjszaka vágták a disznót, még most is vannak ilyen emberek.

A polgárőrség hol van? LÉP HÁZASPÁR egyenlő a nullával. meg az általuk vezetett polgárőrséggel együtt!!

Kérdem: – egy bukott rendőr elkövethet törvénysértéseket, és foglalkoztathat-e segédmunkásokat szakmunkára. Mennyi lehet nála az órabér. Avval dicsekszik látványosan… mikor viszi az elmebeteget a házába és ott foglalkoztatja!

Fizetett- e adót, TB-t az elmúlt 10 évben(!) a szántásokért? Van –e vállalkozói engedélye!

 Tett –e valami intézkedést az önkormányzat!

Véleményem szerint Búza féle csapat alkalmatlan a vizsgálatra, ám a színlelt alkalmi jegyző – a bíróságon szemrebbenés nélkül lódított. Az ígéretét a mai napig nem módosította , pedig ígéretet tett a bírónőnek.

Szerkesztőségünk várja a vizsgálati jegyzőkönyveket. illetve a határozatokat. Tudom előre a baksi bevett szokás, bálat(kat( kell rendezni, ugye baksi roma Búza, Kecskemétiné és a többiek. Mennyi lesz a belépő?

Bakson mi a cél

Ha valaki tudja, bátran írja le és ne kíméljen a véleményével.

-oil-

Leave a Reply 683 megnézve, 1 alkalommal mai nap |