< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Botrány videó: Orbán Viktor még a Himnuszt sem tartja tiszteletben, ha politikai érdekei ezt kívánják (+videó)///Scream video: Orbán Viktor doesn’t even respect the Anthem if his political interests want it (+ video)

| Mobile | RSS

Botrány videó: Orbán Viktor még a Himnuszt sem tartja tiszteletben, ha politikai érdekei ezt kívánják (+videó)///Scream video: Orbán Viktor doesn’t even respect the Anthem if his political interests want it (+ video)

Elképesztően botrányos jelenetet szúrt ki az egyik magyar Coub videós a 444 egyik videójából, mely azon az ülésnapon készült, amelyen a Fidesz szabálytalanul áterőltette a parlamenten a rabszolgatörvényt.

Ez a jelenet azon a parlamenti ülésen zajlott le, melyen az ellenzéki képviselők elfoglalták a pulpitust, így a levezető elnök, Latorcai János szabálytalanul a padsorokból vezette le azt, ahogy a Fidesz erővel átnyomja a parlamenten a gyalázatos rabszolgatörvényt.

Miután megtörtént a rabszolgatörvényről szóló szabálytalan szavazás az ellenzéki képviselők elkezdték énekelni a Himnuszt. A levezető elnök megadta nemzeti imádságunknak a tiszteletet  és csendbe maradt, nem folytatta az ülés vezetését.

Mint ahogy a videóban is látható, Orbán Viktornak ez nem tetszett és hátrafordult Latorcaihoz és utasította, hogy mondja. Erre Latorcai Orbánt egy picit ingerült hangon  helyretette: ezt még megvárom!

Ez a jelenet azért elképesztő, mert az az ember ott a miniszterelnök, aki minden baloldalit kioktat magyarságból és nemzeti érzelemből. De jól látható, ha a politikai érdekei azt kívánja, még a Himnuszunknak sem adja meg a tiszteletet.

Nyilván semelyik, magát nemzetinek nevező, propaganda média sem számolt be arról, hogy Orbán Viktor még a Himnusznak sem adta meg a tiszteletet a parlamentben, ezért arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

fecsego.eu/hírHugo

Leave a Reply 1430 megnézve, 1 alkalommal mai nap |