< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Hosszú idő óta ismét bent jártam a baksi önkormányzatnál…- avagy mi az abszolút szemtelenség? – ??? – Törpétől megkérdezni, hogy: “Mi leszel, ha nagy leszel?”.

| Mobile | RSS

Hosszú idő óta ismét bent jártam a baksi önkormányzatnál…- avagy mi az abszolút szemtelenség? – ??? – Törpétől megkérdezni, hogy: “Mi leszel, ha nagy leszel?”.

Hosszú idő óta ismét bent jártam a baksi önkormányzatnál…

Sajnos többször tapasztaltam, hogy „szünnapokon” nem veszik fel a telefont,.

Néhány önkormányzatot is felhívtam – erről már írtam- ott készségesen álltak a rendelkezésemre. Na, erről ennyit!

A postáról jöttem. Problémák merültek fel a postásasszonynál már nem először. Felhívtam a baksi postavezetőt, akinél panasszal éltem. LECSAPTA A TELEFONT!

www-fecsego.eu nemzetközi hírportál logó

Felkerestem a postát.

– Jó napot kívánok. A vezető asszony bambán nézet.- Jó napot kívánok ismételtem meg a köszönésemet. Vontatottan, veres fejjel bámult. Rajtunk kívül nem volt senki a postán Később ügyfél érkezett, ám hamarosan távozott.

Előtte számon kértem, hogy Bakson nem szokás lecsapni a telefont beszélgetés közben, azonban volt már erre példa is… A kritikai véleményt meg kell hallgatni, mivel közszereplő. Durva volt, mint a lópokróc. Egy beképzelt, makacs nővel álltam szemben.

A postásunk már nem először marad néma a kapubejárat előtt. Rendszeresen megírja a „beutalót”! Tapasztaltuk, néhány személynek be is viszi a nyugdíjat, levelet. Egyes polgároknál kiabál minimum 6 percig és várakozik! Nálunk ezt nem teszi meg. A postás nem tehet különbséget állampolgár és állampolgár között. Ha valamiért haragszik és nem tud felemelkedni ebből a gyalázatból, abba kell hagyni…

– Szeretném elkérni a panaszkönyvet.

– Ott van a polc tetején. – mondta durván.

Leültem az asztalhoz. s a panaszkönyvbe róttam a sorokat.. Mikor végeztem, az első oldalakat kivettem… s annyit megjegyeztem: – Bakson ezzel a habitussal nem sokáig fog maradni. Ezt a durva lenéző stílust itt nem szeretik az állampolgárok. Lehet, hogy Csanyteleken ez megszokott.

Úgy gondoltam, ha már erre járok, bemegyek a hivatalba. A hátsó kapun közelítettem meg. Zárt ajtókat találtam. Egy fiatal, kedves lány kinyitotta a bejárati ajtót.

– Miben segíthetek. Jó napot kívánok.

– Jó napot kívánok. Érdeklődőm, a számítógép tanfolyam mikor indul. 2018,November 14 – n a nejem bejelentett, ám sajnos az előadó nem volt bent, ezért az ott lévő Kecskeméti Józsefnéval közölte, aki ígéretet tett: – nyilvántartásba vesz! A Baksi Hírmondóban is benne volt a program és a szervező neve is.

A számítógépes tanfolyamnak 2019 Januárban kellett volna elkezdődni!

Az értesítés még a mai napig nem érkezett meg!

Búza ott az ajtó mögött leskelődött s közben telefonált. Mikor befejezte, oda jött és láss csodát, köszönt s közben vigyorgott.

Nagyon meglepődtem, mivel avval állt elő: – a tanfolyamot az Ön barátjának a barátja Dimovics Tóni szervezi. Nekem Bakson nincs s nem is lesz barátom. A barátság gyerekkorban kezdődik.

 – Az önkormányzat csak a helyet biztosítsa. – s közben riadt képek jelentek meg a szemében.

– Nem mond igazat, hisz a Baksi Hírmondóban nem ez volt leírva. Pl., a bálak, rendezvények szervezéséhez, is engedély+ szakvizsga szükségeltetik s a nyilvántartásról már nem is beszélve… Már Önnek senki nem hisz… megismerték a „stílusát”! Az igazmondás nagyon messze áll…Ajánlom figyelmébe „A butaságom története” c. filmet!

Mi köze van Dimovics Tóninak a tanfolyam szervezéséhez.(?) A Hírmondóban Kecskemétiné neve szerepelt. Szervezést csak és kizárólag szakvizsgával rendelkező személy teheti meg! Tanítani csak diplomával – tanári- lehet!

Kecskemétiné ellen jelenleg is rendőrségi eljárás van ebben az ügyben.

A baksi roma Búzától megszoktam, folyamatosan félrevezeti az embereket, majd le is tagadja.

Búza elkezdte játszani az okos embert. Fogalma sem volt, nincs is, hogy ki taníthat s milyen feltételekkel, azonban pofikázott. Élveztem a butasága emelkedését és süllyedését. A vigyor megdermedt az arcán. Tudta, velem nem megy semmire a fölényeskedésével.

Tudatta velem burkoltan – Kovács Gábor harcát ellene.

Búza Úr!

A képviselő-testület 2018, októberi jegyzőkönyvét- elolvastam.

Úgy gondolom, azt hiszem a drogügynek elsődleges előnyt kellett volna kapnia.

Melyik hivatalt (kat) tájékoztatta erről az ügyről. Vagy talán ezt is elszeretné simítani…

Maradjon szerény csendes Búza Úr, Önhöz ezek a habitusok állnának jól, a képességei alapján

-oil-

Leave a Reply 490 megnézve, 1 alkalommal mai nap |