< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: 160 milliós EU-támogatás kapott a borászatára az EU-ellenes fideszes képviselő fia//El representante de fidesz de la UE en fidesz ha recibido 160 millones de apoyo de la UE para su bodega.

| Mobile | RSS

160 milliós EU-támogatás kapott a borászatára az EU-ellenes fideszes képviselő fia//El representante de fidesz de la UE en fidesz ha recibido 160 millones de apoyo de la UE para su bodega.

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő vette észre, hogy Hörcsik Richárd fideszes képviselő borász fia, ifj. Hörcsik Richárd 160 millió forint EU-s támogatást kapott a Tokaj-Portius nevű borház kialakítására. Egy tavalyi őszi közbeszerzés szerint egy 261 milliós beruházásról van szó, erre kapott most a fiatalabb Hörcsik 160 milliót – írja a 444.

A lap emlékeztet, Hörcsik Richárd fideszes képviselő, az Európai ügyek bizottsága elnöke 2016-ban a kvótanépszavazás parlamenti vitájában sárga lapot mutatva azt mondta, szerinte az EU egységére a legnagyobb veszélyt épp az Európai Bizottság jelenti. Pár évvel korábban már mutatott ilyen lapot, amikor létre akarták hozni az Európai Ügyészséget, amiből az Orbán-kormány nagyon nem kér, egyelőre sikeresen.

Ehhez képest tavaly kiderült Hörcsik Richárdról,hogy a testvére pályázott és nyert, így 18 milliós EU-s támogatással vendégházat alakított ki Göncruszkán, de ott fizetővendégek helyett csak a képviselővel és a családjával találkoztak a szomszédok, igaz, velük legalább rendszeresen.

Hörcsik RichárdFotó: Facebook/ 168óra

Az eset nem egyedülálló a NER regényes történetében, Becsó Zsolt képviselő például Hollókőn épített magának vendégházat uniós pénzből, Izsákon pedig Mondok József – ugyancsak fideszes – polgármester húzott fel saját használatra vadászházat, szintén brüsszeli támogatással. Utóbbi ellen, láss csodát, még vádat is emeltek emiatt, a per tavaly novemberben kezdődött. Mondok nem jelent meg a tárgyaláson.

fecsego.eu/168óra

Ákos Hadházy, miembro independiente del Parlamento, notó que Hörcsik era
Richard, el hijo de un enólogo fidesziano, Jr. Richard Hörcsik recibió un apoyo de la UE de 160 millones para la bodega de vinos Tokaj-Portius. & Nbsp; Según una contratación pública realizada en otoño pasado, esta es una inversión de 261 millones, ahora el joven Hörcsik recibió 160 millones.
escribe un one-fidesz-parliament-kepviselo-son-160-millio-forint-eu-s-tamogatast-bor-vazhaz “nos recuerda, Richard Försch, presidente de la Comisión de Asuntos Europeos, Richard Hörcsik, en 2016, una tarjeta amarilla en un debate parlamentario señaló & nbsp; dijo que la mayor amenaza para la unidad de la UE es la Comisión Europea, unos años antes, ya lo demostró cuando querían crear una Fiscalía Europea,
Lo que el gobierno de Orbán no pide mucho por el momento.
Comparado con esto, el año pasado, en casa / panikszeruen-menekult-a-camera-elol-a-fideszes-lélesz-kepelel-es-unios-unenz-penzbol-fingered-up-a-home-out out out para Richard Richard Hörcsik que su hermano aplicó y ganó, tan 18 Millones de casas de huéspedes patrocinadas por la UE en Göncruszka, pero allí, en lugar de pagar a los invitados, solo el diputado y su familia se reunían con los vecinos, al menos con regularidad.

Richárd Hörcsik Foto: Facebook / 168 horas <

El caso no es único en la historia de la novela NER, los 30 milios-unios-tamogatas-a-vendeghaz-ep-more-a-fideszes-kepviselo-maganhaz-nahan-lat-a> Hollókő construyó una casa de huéspedes con dinero de la UE e Isaac Jozsef Mondok también era un fidesz: el alcalde detuvo un pabellón de caza para su propio uso, con el apoyo de Bruselas también. Contra esto último, al ver un milagro, incluso se levantaron acusaciones para esto, comenzaron en noviembre del año pasado. Te contaré sobre el juicio de un-fidesz-civic-master-quad-start-in-the-iso-wild-hunt-family-trial.

fecsego.eu/168óra

Leave a Reply 312 megnézve, 1 alkalommal mai nap |