< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Az Európai Uniónál betelt a pohár: pontról pontra cáfolja a Fidesz gyűlöletkampányának hazugságait- mutatjuk a kiadványt

| Mobile | RSS

Az Európai Uniónál betelt a pohár: pontról pontra cáfolja a Fidesz gyűlöletkampányának hazugságait- mutatjuk a kiadványt

Ez Európai Uniónál minden jel szerint betelt a pohár és az Európai Bizottság kiadott egy tájékoztató anyagot, ami arról szól, hogy az egyik tagállam kormánya hazudozik. Ez a tagállam Magyarország. A kormánypropaganda összes hazug állítását cáfolják tételesen.

Az Európai Unió a “Lássuk a tényeket” című kiadványával reagál a magyar kormány hazug propagandájára, mint írják:

“A magyar kormány „Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel!” címmel kampányt indított – óriásplakátokat helyezett ki, egész oldalas újsághirdetéseket jelentetett meg, a miniszterelnök pedig minden magyar állampolgárnak levelet írt.

Az Európai Bizottság egyetért: a polgároknak valóban joguk van tudni, hogy mit tesz az EU. Mi viszont azt gondoljuk, hogy az emberek tényeket érdemelnek, nem fikciót. A magyar kormányzati kampány elferdíti az igazságot, és egy „titkos terv” sötét képét igyekszik felfesteni, amelynek célja az Európába irányuló migráció ösztönzése. Az igazság azonban az, hogy nem létezik ilyen összeesküvés.

A magyar kormány állításai rossz esetben tényszerűen helytelenek, és a legjobb esetben is erősen megtévesztők. Soros Györgyhöz pedig az egésznek semmi köze. A Bizottság ezért szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, és pontról pontra tisztázni, mi a tény, és mi a fikció.”

Ezután pontról pontra cáfolják a legújabb kormányzati kampány hét állítását. Ezek az állítások plakátokon és levélben kiküldött propagandaanyagokban is szerepelnek.

A bizottság  elég világosan kijelenti, hogy nincs kötelező kvóta, csak önkéntes betelepítési programok vannak, nem gyengíteni, hanem erősíteni akarja a bizottság a nemzeti határvédelmet, egyáltalán nem tervezik a migránsvízumok bevezetését, semmilyen migrációt segítő szervezettel sem működnek együtt, a legális bevándorlás nemzeti ügy, semmi sem kötelező az ilyen programok bevezetéséből, a menekültek befogadása és az EU pénzek kifizetése között pedig nincs összefüggés.

Érdemes elolvasni a teljes kiadványt, melyben az EU tételesen megcáfolja a Fidesz hazugságait, melyet ide kattintva tud elérni.

fecsego.eu/hírhugó

Leave a Reply 309 megnézve, 1 alkalommal mai nap |