< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Az MSZP színtiszta logikával szépen levezette, hogy a Fidesz gyűlöletplakátjai miért egy nettó öntököndöfés

| Mobile | RSS

Az MSZP színtiszta logikával szépen levezette, hogy a Fidesz gyűlöletplakátjai miért egy nettó öntököndöfés

2019. február 28. | hozzászólás | Közélet

Az MSZP mai közleményében egy ősi trükkhöz, a színtiszta logikához nyúlt és szépen levezette, hogy miért egy nettó öntököndöfés a Fidesz gyűlöletplakátja, ami Junkert és ezzel együtt a Néppártot mossa össze a migrációval.

Kezd formába jönni az MSZP, szimpla logikával mai közleményükben levezették, hogy miért egy öntököndöfés a teljes országot elárasztó Fideszék gyűlöletplakátja. Első pontként érdemes tisztázni, hogy a Fidesz is a Néppárt tagja, ergo a Fidesz képviselői a Néppárt frakcióját és annak a politikáját képviselik.

Így az MSZP közleményében jelzi is, hogy Orbán szerint Juncker és a Néppárt támogatják a migrációt, amiről plakátokon és levélben tájékoztatja híveit az állampárt.

Tehát, aki az európai parlamenti választáson a Fideszre szavaz az azt a frakciót erősíti, amelyik Orbán szerint támogatja a migrációt.

Ebből szimpla logika alapján világossá is teszi az MSZP, hogy miért egy hatalmas öngól ez: Hallgassanak Orbánra! Az EP-választáson ne szavazzanak az Európai Néppárt tagjára, a Fideszre.

Valljuk be, hogy azért ez így egy magas labda volt, a ziccert az MSZP lecsapta, így náluk van a pont! Nyilván a közmédia nem fogja bemutatni az MSZP álláspontját, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: a Fidesz mekkora öngólt is rúgott valójában.

fecsego.eu/hírhúgo

Leave a Reply 173 megnézve, 1 alkalommal mai nap |