< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, főszerkesztő blogja, Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: Korom Ferenc segédmunkás állítja Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán jegyzőkönyvben, hogy én mindenkit feljelentek!

| Mobile | RSS

Korom Ferenc segédmunkás állítja Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán jegyzőkönyvben, hogy én mindenkit feljelentek!

Nálam ezek az álhírek nem jelentenek semmit! Itt Bakson már megszoktam ezeket a fals, a sötétben bujkálók, véleményükért felelősséget nem vállaló polgárokat. Hogy honnan veszik ezt a bátorságot, hogy ilyen kijelentéseket információkat terjesztenek!

Oknyomozó-tényfeltáró újságíróként a munkámat végzem. A baksi segédmunkások, kontárok…stb. is a munkájukat végzik. Ha netán baksi polgár nem tudná, mit takar az oknyomozó –tényfeltáró újságírás kérdezzen meg bátran!

Korom arra hivatkozott, a Szegedi RK vizsgálati osztályán, hogy ezeket az információkat Baksi emberektől hallotta a kocsmában (!) Ezt bizonyítania kell! Kértem, akkor jelölje meg azokat a baksi személyek neveit, pontos címét, melyik évben, melyik hónapban, melyik napon , hány perckor közölték a hazugságaikat, erre nem tudott válaszolni.

Remélem, a vizsgáló felméri, s részletesen kivizsgálja ezeket a rágalmakat.

Az életem folyamán három embert jelentettem fel:

Oláh István László

főszerkesztő

1,Bercsényi Lajost

2, Zsótér Istvánnét

, illetve Kecskeméti Józsefnét, képzettség nélküli önkormányzati képviselőt

Magam ellen kértem egy hazugságvizsgálatot, majd Korom Ferenc ellen is, majd tarháltam egy alkoholszondás vizsgálatot magam ellen és Korom Ferenc ellen is.

A vizsgáló a kérést elutasította. Pedig szemmel látható volt, hogy Korom Ferenc ittas állapotban jelent meg a kihallgatáson…

A vizsgáló megemlítette a Káromkodós Csiszár Mari cikket, majd közölte;- kifutott.

Ezt a cikket – 2006- ban- nem én írtam, hanem Oláh Zoltán DM!

Elkövette azt a hibát az újságíró, hogy ilyen tényfeltáró esetekben köteles lett volna meghallgatni a másik felet.

Nem indítottam ellene eljárást, hisz kolléga, azonban meg érdemelte volna!

2019-03-09

-oil-

Leave a Reply 541 megnézve, 1 alkalommal mai nap |