< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Mélyen hallgat Orbán Viktor Facebook-oldala a Fidesz felfüggesztéséről

| Mobile | RSS

Mélyen hallgat Orbán Viktor Facebook-oldala a Fidesz felfüggesztéséről

2019. március 25. | hozzászólás | Közélet

SZERZŐ: 168 ÓRA

Orbán Viktor miniszterelnöknek több mint 650 ezer követője van a Facebook-oldalán, így egy-egy külföldi út előtt soha nem szokta kihagyni a lehetőséget, hogy üzenjen nekik. Facebook-oldala kezelői a nagyobb találkozóiról és külföldi útjairól mindig feltesznek néhány videót vagy képgalériát, most azonban sem az Európai Néppárt (EPP) múlt szerdai brüsszeli üléséről, amelyen felfüggesztették a Fideszt, sem a csütörtöki, állam- és kormányfői csúcstalálkozóról sem jelent meg semmi – vett észre a hvg.hu

Fotó: Facebook/Orbán viktor

Ez azért feltűnő, mert a kormányfő az Európai Néppárttal kapcsolatos brüsszeli eseményekről szívesen számolt be, az EPP 2018. november 8-i helsinki kongresszusáról nemcsak képgaléria, hanem videó is készült, amelyen a résztvevők szelfiznek a magyar miniszterelnökkel.

Előfordulhat azonban, hogy a miniszterelnök Facebook-aktivitása nem kapcsolódik a néppárti fiaskóhoz. A magyar labdarúgó-válogatott vasárnapi, Horvátország elleni győzelméről sem emlékezett meg a Facebook-oldalán, pedig sportsikerek esetén eddig mindig posztolt valamit. „Na, ugye”- írta ki Facebook-jára a szállóigévé vált mondatot, amikor 2016-ban Magyarország kijutott a labdarúgó Európa-bajnokságra.

Leave a Reply 153 megnézve, 1 alkalommal mai nap |