< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Orbán újabb 300 milliárddal támogatja Orbán Ráhel bizniszét//Orbán soutient les affaires d’Orbán Rachel avec 300 milliards supplémentaires

| Mobile | RSS

Orbán újabb 300 milliárddal támogatja Orbán Ráhel bizniszét//Orbán soutient les affaires d’Orbán Rachel avec 300 milliards supplémentaires

Amerikai Népszava

Amerikai Népszava

Közzétéve március 27, 2019, 12:52 du. 8 mins

Miután Orbán egymilliárd forintot adott a Magyar Turisztikai Ügynökség által alapított Magyar Divat & Design Ügynökségnek, amelyet Orbán Ráhel barátnője és strómanja vezet, most 300 milliárd forintot kap maga a Magyar Turisztikai Ügynökség, amely Orbán Ráhel szálloda és turisztikai bizniszének része. A Magyar Turisztikai Ügynökséget informálisan Orbán Ráhel irányítja, és a Magyar Turisztikia Ügynökség Orbán Ráhel szállodaipari és turisztikai magánbizniszét szolgálja ki, támogatja meg közpénzek százmilliárdjaival.

Hogy mi köze van az állami turizmusnak egy divat és design ügynökségnek? Semmi, azon kívül, hogy Orbán Ráhel ebben a két szakmában érdekelt, és ebben a két szakmában vállalkozik. Csakhogy más vállalkozóktól eltérően Orbán lánya az adófizetők pénzéből vállalkozik, a közvagyonból fektet be a vállalkozásaiba. A költség az államé, a haszon és a tulajdon Orbán Ráhelé. Orbán Ráhel és a fatolvajlásban gyakorlott férje egyszer már járt úgy Bahreinben, hogy a magyar állam nevében tárgyalt, miközben semmiféle állami beosztása nincs. Ez az eset mindennél jobban kifejezte, hogy egész Magyarország az Orbán-családé, és az Orbán család üzleti magánvállalkozása. A Magyar Turisztikai Ügynökség révén Orbán Ráhel informálisan állami cégeket irányít és dönt az állami vagyon százmilliárdjairól. Hol van ehhez képest Tocsik Márta a koszos 800 millió forintjával, amelynek csak egy részét kellett visszacsengetnie?

Orbán irdatlan pénzt, 300 milliárd (!) forintot, több mint egymilliárd dollárt ad a lánya részére létrehozott állami turisztikai ügynökségnek, amely ezt a hatalmas összeget tetszése szerint használhatja fel. Egy biankó csekket kapott Orbán Ráhel az apjától, hogy a magyar adófizetők pénzéből saját szempontjai, vállalkozása és érdekei szerint valósítson meg turisztikai beruházásokat. Ez akkor is a korrupció teteje lenne, ha Orbán tízmillió magyar lábán álló lánya illetéktelenül és hivatalos állami megbízás nélkül csupán a hobbiját élhetné ki az állami vagyonból. De Orbán Ráhel és a férje szállodaláncot épít, kastélyokat, uradalmat, kempingeket, Balaton-parti ingatlanokat gyűjt, amelyek egy része még apja strómanjának, Mészáros Lőrincnek a nevén fut, más része már az övék. Orbán Ráhel ül tehát az asztal mindkét oldalán: informálisan ő képviseli az államot Orbán Ráhel turisztikai és szállodaipari vállalkozóval szemben.

Mindez úgy van előadva, hogy Orbán Ráhel a “szabadidejében, fizetés nélkül” tanácsadója a Magyar Turisztikai Ügynökségnek, az állami cégnek. Vajon milyen tanácsokra szorul egy cég Orbán Ráheltől, aki ebben a szakmában soha nem dolgozott, viszont egy kétéves gyorstalpaló képzésben ezt tanulta. Apuci támogatja kedvenc kislányát azzal, hogy neki ajándékozott egy állami szervet, egy iparágat, és hozzá 300 milliárd forintot. Azt hittük, hogy Orbán Ráhel hozománya az a 3 milliárd forint lesz összesen, amit az esküvője után kapott Tiborcz István állami “megrendelés” formájában. Nem tudtuk, hogy ez nem áll meg, sőt ma már a százszorosát kapta meg a családszerető apukától.

Azt, hogy a pénzt szokás szerint ellopják és a család céljaira használják fel, onnan lehet tudni, hogy a fejlesztések egy része uniós pénz lesz, és az “ügynökség” szabad kezet csak a magyar adófizetők pénze fölött kap, az uniós forrásokat szigorúan meghatározott módon használhatják fel. Nyilván, nem akarnak még egy Helios ügyet, amikor az EU Csalás Elleni Hivatala nyakon csípte Orbán vejét, ezúttal nem fát lopott, hanem uniós támogatásokat. Az ügyet aztán a maffia fontos tagja, Polt Péter elsimította. Az OLAF bizonyítékai ellenére nem talált bűncselekményre utaló nyomot. Miközben az egész Orbán-rendszer és a magyar állam működése bűncselekménye sorozata. Ennek egyik szép példája ez a 300 milliárdos ajándék Orbán Ráhelnek, amely a napi hírek között fel sem tűnik senkinek, és nem is érdekel senkit.

A “tanácsadó” nő ebből a pénzből terjeszkedhet öt régióban:

  1. Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térség,
  2. Sopron-Fertő kiemelt turisztikai fejlesztési térség,
  3. Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai fejlesztési térség,
  4. Debrecen, Hajdúszoboszló, Hortobágy és Tisza-tó kiemelt turisztikai fejlesztési térség,
  5. Dunakanyar kiemelt turisztikai fejlesztési térség.

Állami pénzből megcsinálnak Orbán Ráhel szállodaipari és turisztikai vállalkozásainak mindent, a lányka pedig két pelenka elhajítása közben élvezi ennek hasznát. S ő lesz a zseniális vállalkozó, egyben az önzetlen tanácsadó, akinek csak köszönettel tartoznak Magyarország szorgos közmunkásai. Eközbn az apuka azzal köti le az érdeklődő nyilvánosság figyelmét, hogy a bevándorlás veszélyeiről és Európa keresztény gyökereiről hadovál. És van, aki elhiszi.

Orbán soutient les affaires d’Orbán Rachel avec 300 milliards supplémentaires

Mot du peuple américain
Mot du peuple américain

Publié le 27 mars 2019, 12:52 8 minutes

Après qu’Orbán ait donné un milliard de HUF à l’agence de mode et de design hongroise fondée par l’Agence de tourisme hongroise, dirigée par la petite amie de Ráhel Orbán, l’agence de tourisme hongroise reçoit désormais 300 milliards de HUF, qui font partie de l’activité hôtelière et touristique d’Orbán Ráhel. L’agence hongroise du tourisme est gérée de manière informelle par Ráhel Orbán. L’agence hongroise du tourisme, Ráhel Orbán, est au service du secteur privé de l’hôtellerie et du tourisme et soutient des centaines de milliards de fonds publics.

Qu’est-ce que le tourisme public a à voir avec la mode et le design? Orbán Rahel ne s’intéresse qu’à ces deux professions et exerce ces deux professions. Cependant, contrairement à d’autres entreprises, la fille d’Orban investit dans l’argent des contribuables, investissant dans les actifs publics de son entreprise. Le coût correspond à l’état, aux bénéfices et à la propriété d’Orbán Rachel. Rahel Orbán et son mari, qui avaient été employés dans le processus de coupe d’arbres, s’étaient déjà rendus à Bahreïn pour négocier au nom de l’État hongrois, sans aucune forme de gouvernement. Cette affaire était plus prononcée que l’ensemble de la famille Orbán en Hongrie et l’entreprise privée de la famille Orbán. Par l’intermédiaire de l’Agence hongroise du tourisme, Ráhel Orbán gère de manière informelle des entreprises publiques et prend des décisions relatives à des centaines de milliards d’actifs publics. Où est-il comparé à cela? Les voitures Márta avec les 800 millions de forints sales, qui n’avaient qu’à rebondir?

L’argent débridé d’Orbán, 300 milliards de dollars (!), Donnera à sa fille une agence de voyage à la pointe de la technologie pouvant utiliser cette énorme somme. Orbán Ráhel a reçu un bon chèque de son père lui permettant d’investir dans le tourisme en fonction de ses propres considérations, de son activité et de ses intérêts, avec l’argent des contribuables hongrois. Ce serait également le point culminant de la corruption si la fille d’Orbán sur des dizaines de millions de pieds en Hongrie pouvait illégalement et sans mandat officiel de l’État vivre uniquement son passe-temps hors de la propriété de l’État. Orbán Rhel et son mari construisent une chaîne d’hôtels, regroupant châteaux, manoirs, terrains de camping, propriétés du lac Balaton, dont certains portent encore le nom de stroma de son père, Lőrinc Mészáros, d’autres sont déjà les siens. Orbán est donc assis avec Rachel des deux côtés de la table: il représente officieusement l’État contre Ráhel Orbán, entrepreneur dans le secteur du tourisme et de l’hôtellerie.

Tout cela serait le conseiller “temps libre, sans rémunération” de Ráhel Orbán auprès de l’agence de tourisme hongroise, la société d’État. De quels conseils une entreprise a-t-elle besoin de la part d’Orbán Rachel, qui n’a jamais exercé cette profession, mais qui a appris grâce à un cours intensif de deux ans. Papa soutient sa fille préférée en lui donnant un organisme public, une industrie et en ajoutant 300 milliards de forints. Nous pensions que la dot d’Orbán Rachel s’élèverait à 3 milliards de forints, qu’il a reçus après l’ordre public d’István Tiborcz. Nous ne savions pas que cela ne s’était pas arrêté, et c’était déjà cent fois plus élevé que le père aimant la famille.

Le moyen habituel de voler de l’argent et de l’utiliser à des fins familiales est de savoir que le développement sera en partie de l’argent de l’UE et que l’agence «agence» n’aura plus que l’argent des contribuables hongrois, et que les fonds de l’UE peuvent être utilisés de manière strictement définie. vers le haut. De toute évidence, ils ne veulent pas d’une autre affaire Helios lorsque l’Office antifraude de l’UE a pincé la pelouse d’Orbán, cette fois non pas en volant du bois, mais des subventions de l’UE. Le cas a ensuite été réglé par Peter Polt, un membre important de la mafia. Malgré les preuves fournies par l’OLAF, aucune preuve d’un crime n’a été trouvée. Alors que tout le système Orbán et le fonctionnement de l’état hongrois constituent un délit pénal. Rachel d’Orbán, âgée de 300 milliards d’années, en est un bon exemple. Elle ne semble pas faire partie des informations quotidiennes et ne se soucie de personne.

La femme “conseillère” peut utiliser cet argent dans cinq régions:

Ils font tout, de l’argent de l’État à l’hôtellerie et au tourisme de Ráhel Orbán, tandis que sa fille profite des avantages de battre deux couches. Et il sera le brillant entrepreneur et également le conseiller désintéressé, qui ne peut que remercier les travailleurs publics laborieux de la Hongrie. Pendant ce temps, le père relie le public aux dangers de l’immigration et aux racines chrétiennes de l’Europe. Et il y a ceux qui le croient.

Leave a Reply 2726 megnézve, 1 alkalommal mai nap |