< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Dancs Annamari kitálalt Kiskeróról

| Mobile | RSS

Dancs Annamari kitálalt Kiskeróról

2019. május 24. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Lagzi Lajcsit mentő vitte el a bíróságról, Laár András autóbalesetet szenvedett, Vajna Tímea költözik, Berki Krisztián bölcselkedett egy jót. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-24 13:29

Forrás: YouTube/ Marta S. Toth – Senior Coach & NLP Trainer

“Szerelmes voltam, elfogult és vak” – Dancs Annamari kitáltalt Kerényi Miklós Mátéról

Dancs Annamari számára már a múlt, hogy volt férje, Kerényi Miklós Máté elhagyta őt és pici gyermekét, hiszen azóta újra rátalált a boldogságra. Az énekesnő ebben a cikkben nyíltan elmesélte, hol rontotta el házasságát, és a szavai finoman szólva nem hízelgőek exférje számára.

Mentőt kellett hívni a bíróságra Lagzi Lajcsihoz

A Budaörsi Járásbíróságon pénteken folytatták volna Galambos Lajos tárgyalását, a trombitás azonban a tárgyalóteremig sem jutott el, mivel olyan rosszul lett, hogymentőt kellett hívni hozzá.Részletes beszámoló Lagzi Lajcsi rosszullétéről:Mentőt kellett hívni Lagzi Lajcsihoz

Laár András autóbalesetet szenvedett

A KFT együttes Facebook-oldaláról derült ki, hogy két nappal ezelőtt baleset érte Laár Andrást. A zenész sajnos nem úszta meg a dolgot néhány karcolással: felépülése hetekig fog tartani. Ha érdekel, hogyan történt a baleset, és milyen sérülést szenvedett Laár András, ide kattints.

Vajna Tímea kiköltözik budai villájából, plusz pontot tett a terhességéről szóló pletykák végére

Vajna Tímea jelenleg Cannes-ban tartózkodik, a filmfesztivál apropóján, ahova korábban minden évben néhai férjével utazott el. A távolból reagált a hírre, miszerint terhes, és ezen kívül az is kiderült, hogy költözik. Szeptemberig elhagyja azt a kétszintes, kétezer négyzetméteres budai luxusvillát, amelyet Andy Vajna cége bérelt – számolt be egy közeli ismerős, aki a helyváltozatás okát is leleplezte.Bővebben:Vajna Tímea reagált a terhességét firtatóknakVajna Tímea elköltözik a budai villájából

Berki Krisztián gyereket tervez, és elmagyarázta, miért nem jutnak nagy vagyonhoz az értelmes, tanult emberek

Berki Krisztián Facebook-oldalán egy váratlan életbölcsesség kíséretében számolt be arról, hol tart most a per, amelyben további 63 személlyel egyetemben különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetkezetben elkövetett költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolja őt az ügyészség. Az egykori Fradi-vezér nagy titokba avatta be a követőit: elárulta, miért “nem jut sok értelmes, tanult ember nagy vagyonhoz”. Berki aforizmájával ide kattintva okosíthatod ki magad. 

Forrás: YouTube/ #aberkik

Mindeközben felesége, Mazsi boldogan számolt be arról, hogy jövőre gyermeket szeretne, ezért hamarosan bele is fognak babacsinálásba. Ennek kapcsán egy dologgal riogatják a fiatal arát, amitől ő maga is tart. Ha kíváncsi vagy, mit mondott minderről Mazsi, ezt a cikketolvasd el. 

“Lejárt az időnk” – Gaál Noémi exe szerint biztos a szakítás

Gaál Noémi és párja, Maloveczky Miklós szakítottak – derült ki pár héttel ezelőtt, de akkor még az időjós azt mondta, nem engedték el teljesen egymás kezét. Most a másik fél is megszólalt, aki már egész másként nyilatkozott, és őszintén beszélt kapcsolatukról. Maloveczky szavait ebben a cikkben olvashatod el.

Mihalik Enikő Benes Anitába bújt a cannes-i vörös szőnyegen, és nagyon jól döntött

Mihalik Enikő szépsége vitán felül áll, amit az idei amfAR gálán is bizonyított. A cannes-i filmfesztivál idejére időzített jelentős divateseményre Benes Anitától választott egy méregzöld ruhát, amelyben talán még a szokásosnál is jobban festettItt megnézheted, hogyan pózol talpig zöldben a modell párja, Vladimir Restoin-Roitfeld oldalán.

Jakupcsek Gabriella: Ezek a nők, akik elképesztő módon képesek kihúzni magukat a saját hajuknál fogva a bajból, fényt és elismerést érdemelnek

Sokan nem tudják, hogy Jakupcsek Gabriella kezdeményezése nyomán 2018-ban elindult a Richter Főnix Közösség, amelynek keretében az újrakezdésről és megújulásról mutatnak be női élettörténeteket, ezzel bátorítva másokat. Jakupcsek Gabriellát a promgram kapcsán kérdezték többek között arról, hogyan jött az ötlet, miként tudnak megnyílni a nehéz sorsú nők, és milyen eredményeik vannak eddig. Az interjút itt olvashatod el.

forrás.startlap

Leave a Reply 201 megnézve, 2 alkalommal mai nap |