| Mobile | RSS

CSMRFK túlkapásai

Tisztelt Cím!


Az Önök által átadott felülvizsgálati kérelem – ORFK- botrányba fulladt!

A Csongrád Megyei RFK ellenőrzési Osztálya “vizsgálta” a Kisteleki, Szegedi Rk “elsimításait” törvénysértéseiket.Hibát természetesen nem találtak!!

A “vizsgálatot” egy objektív, független szervnek kellett volna ellenőrizni,(!) s felelősségre vonni a két kapitányság vizsgálóinak “munkáját”!

Kaptam kettő levelet: 1 Kistelek 2019, május 29-ei dátummal  2ettó nappal ezelőtt
2, Szegedi Kapitányság: 1 levél 201ö, május 30 -n másnap

Ezek az általuk leírtak félrevezetés a külső olvasóink felé, illetve a felettes szervek felé is!

A fals információk lejáratják a BM-t, lejáratták az ORFK- is!

Tisztelettel kérem Önöket rendeljék el a tisztességes, objektív, pártatlan vizsgálatot, s nézzék meg a www.fecsego.eu / Rendőr rovatát, amiben kronológiai sorrendben tételesen leírom a felmerülő szándékos tévedéseiket, a megaláztatásomat.

Dr Harkai István r. alezredes 2019 március 18 án baráti beszélgetésre behívott, s nem készített jegyzőkönyvet,(!) illetve a közúti közlekedési  balesetnél szándékos időpont elírást alkalmaztak, a mai napig nem kaptam jegyzőkönyvet, csak a simítás… erről a rendőri rovatban tételesen leírtam a visszaéléseiket

Szubjektív véleményem, hogy a rendőri állományban
nem tartom alkalmasnak a következő személyeket:

Dr Harkai István alezredest, helyettesét Szenti Szabolcsot, a Bűnügyi Osztályvezetőjét s annak helyettesét,Torzsa Bence alezredest Osztályvezetőt,A baleseti jegyzőkönyvet a mi napig nem kaptam ,,,stb.

Szalay Zoltán Szabolcs r. alezredest mb. Kisteleki kapitány, Farkas őrnagyot a bűnügyi Osztályvezetőt, Csányi Zsuzsa  vizsgálót, aki több éve megaláz, Lázár Szvetozár alezredest

Megértésüket, segítségüket előre is köszönöm.

Vállalom a poligráfos vizsgálatot!!

A becsületem mindennél többet ér!

Rendet kellene tenni Csongrád Megyében, mert ez a kormány érdeke is! Nem mindegy, hogy kik s milyen felkészültségű egyenruhások vannak jelen a polgárok érdekeiben, mivel ők védenek s szolgálnak, vagy szolgálnak védenek?

Nem kaptam lehetőséget egyetlen egy kapitányságon a fellebbezéshez, mivel 30-60 percen belül lezárták a “nemlétező vizsgálatot”!!!
ezzel félrevezették az ügyészséget is.


Kélity ezredes -CSMRFK behivatott -Úr elismerte, hibáztak, azonban már nem tudok mit kezdeni…Sajnos ezt elbukta!
Nem akart hinni a fülének, hogy nem kaptam határidőt – Kistelek Csányi Zsuzsa zászlóstól- fellebbezéshez, ez önmagában bizonyítja a rosszindulatát és megaláztak,törvény adta lehetőségeikkel! Korom Ferenc gyanusított megfenyegetett, azzal, hogy tiltott fegyverviseléséért már volt büntetve..Rá is kérdeztem!


Oláh István László

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál tulajdonos-főszerkesztője

író, újságíró-főszerkesztő, főiskolai tanár


Leave a Reply 221 megnézve, 3 alkalommal mai nap |