< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Ezt nem fogod elhinni – Az év vicce! A DK Kálmán Olgát indítja főpolgármester-jelöltként – Ezen hangosan felröhögtünk

| Mobile | RSS

Ezt nem fogod elhinni – Az év vicce! A DK Kálmán Olgát indítja főpolgármester-jelöltként – Ezen hangosan felröhögtünk

2019. június 6. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Így szól a hír a pestisracok.hu -n

Kálmán Olga útkeresésének egy újabb állomásához érkeztünk, ezúttal főpolgármester-jelöltként kerülne rivaldafénybe. A HírTv-ből kipenderített független-objektív műsorvezető ugyanis a Demokratikus Koalíció támogatásával, függetlenként indul a főpolgármesteri címért folytatott küzdelemben. Dobrev Klára rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be a hírt. Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője jelentette be csütörtökön a hírt, mely szerint Kálmán Olgát indítják főpolgármester-jelöltként. Szavai szerint egy olyan főpolgármester-jelöltet támogatnak, “aki fel fog lépni minden mutyival szemben, aki vigyázni fog a budapestiek pénzére, aki nem hagyja, hogy megkárosítsák a budapestieket.”


Eddig a hír! Ezt már tényleg nem lehet überelni. Ja, de! Mondjuk avval, hogy valaki Alföldi Róbertet indítja pl. Köztársasági elnök jelöltnek!

Az ész megáll. Kálmán mindenhez ért a jelek szerint! Mindenhez is!

Az ellenzéki kabaré tovább folytatódik.

forrás:mindenszo.hu

Leave a Reply 131 megnézve, 1 alkalommal mai nap |