< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Orbán bukni fog, ez már kiszámítható///Orbán fallirà, è prevedibile

| Mobile | RSS

Orbán bukni fog, ez már kiszámítható///Orbán fallirà, è prevedibile

Szerző: O.L.K.T

Orbán Viktor ideje lassan lejár. Nem kétséges, hogy a Fidesz már vergődik. Szinte korlátlan mennyiségű pénzzel kampányoltak és az összes kezükben levő médiumokkal teljes erőbedobással hirdették magukat és így is egymillióval kevesebb szavazót tudtak mozgósítani úgy, hogy a választásokon rekord számú szavazó vett részt. Ezek a számok mutatják, hogy hiába van még egység a Fidesz szavazói között az látszik, hogy a minden erőt betevő Fidesz vesztette el a legtöbb szavazóját. Az is látható, hogy szinte sehol nem érte el a Fidesz  szavazatok száma az ötven százalékot. Így már nem nehéz megjósolni, hogy a Fidesz ennél nagyobb mozgósításra már nem képes viszont az ellenzék még bőven tud mozgósítani ami Orbán bukásához vezethet.

fecsego.eu/O.LK.T

Orbán fallirà, è prevedibile
12 giugno 2019 | commenti | Non classificato
Autore: O.L.K.T

Scade lentamente il tempo di Viktor Orbán. Non c’è dubbio che Fidesz stia già lottando. Stavano facendo una campagna per una quantità di denaro quasi illimitata, e si pubblicizzavano con tutti i media nelle loro mani, e sono stati in grado di mobilitare un milione di elettori in meno con un numero record di elettori nelle elezioni. Queste cifre mostrano che anche se c’è ancora unità tra gli elettori di Fidesz, sembra che la Fidesz, che ha tutte le forze, abbia perso la maggior parte dei suoi elettori. Si può anche vedere che il numero di voti di Fidesz è quasi del cinquanta per cento. Pertanto, non è più difficile prevedere che Fidesz non sarà più in grado di mobilitare di più, ma l’opposizione sarà ancora in grado di mobilitare ciò che potrebbe portare al fallimento di Orbán.

fecsego.eu/O.LK.T

O.L.K.T

Leave a Reply 149 megnézve, 1 alkalommal mai nap |