< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Kultúra / Blog article: ” És a pöcsöd is kicsi.”Orbán Ráhel: Ezt nem gondoltam volna a férjemről

| Mobile | RSS

” És a pöcsöd is kicsi.”Orbán Ráhel: Ezt nem gondoltam volna a férjemről

“Nagyot csalódtam Pistiben, én nem ilyen családban nőttem fel” – kezdi döbbenetes vallomását Rasi, Orbán Viktor lánya.

Láthatóan megviselte a Tiborcz családot az OLAF-jelentés, amelyből úgy tűnik, hogy Tiborcz István bűnszövetségben, maffia módszerekkel nyert el többmilliárdnyi EU által finanszírozott közbeszerzést. Ha beigazolódnak a vádak, 13 milliárd forintot kell visszafizetnie Tiborcz volt cégének.

A Tiborcz család eddig nem kommentálta az eseményeket, de Ráhel asszonynál most valami, úgy látszik, végleg eltörött.

????????????????????????????????????

“Hát hogyan fogunk megélni, ha 13 milliárdot vissza kell fizessünk? Már most is csak a rosszabbik Pick szalámit veszem, a gyereket meg ki fogják nevetni a bölcsiben, hogy csak nyomógombos játéktelefonja van” – olvasható Orbán Ráhel Facebook bejegyzésében.

Nagyot csalódtam Pistiben, én nem ilyen családban nőttem fel. Nálunk nem szokás csalni meg lopni. Apukám is csak nagy nehezen kuporgatja össze a pénzét, de minden fillérrel el tud számolni, ahogy azt a legutóbbi vagyonnyilatkozatában is megtette. Nagypapám is világéletében egyszerű kőfejtő volt, kétkezi munkás, a mészkő a mindene, az Isten megáldja a kezét. De a szomszédságunk is, mind jóra való ember volt. Emlékszem Lőrinc bácsi is ment egész nap, segítette a nyugdíjasoknak bekötni a gázt, a vízt. Ha látta, hogy valaki egyik napról a másikra él, akkor pénzt sem kért a munkájáért. Hát így éltünk mi, erre jön Pisti, és állami megrendeléseket nyúl le úgy, hogy a haverja írja ki a közbeszerzés feltételeit, majd azoknak a feltételeknek csak Pisti cége tud megfelelni. És így lopja el a közpénzt! Ez felháborító. Miért csináltad ezt Pisti? Mit tettél velem, velünk? És a pöcsöd is kicsi.

– zárja szívszaggató sorait Rasi.

Forrás:

http://hircsarda.hu/2018/02/09/orban-rahel-ezt-nem-gondoltam-volna-a-ferjemrol/kép Borsos Online

Leave a Reply 599 megnézve, 1 alkalommal mai nap |