< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: BOTRÁNY: LEBUKOTT A KORMÁNY – DURVÁN MEGHAMISÍTOTTÁK A SZÁMOKAT//SCRIPT: LEBUKOTT LE GOUVERNEMENT – DURVÁN AU RELIEF LES CHIFFRES

| Mobile | RSS

BOTRÁNY: LEBUKOTT A KORMÁNY – DURVÁN MEGHAMISÍTOTTÁK A SZÁMOKAT//SCRIPT: LEBUKOTT LE GOUVERNEMENT – DURVÁN AU RELIEF LES CHIFFRES

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Kiderült, hamisak a számok, legalábbis kozmetikázottabbak. Értjük már a gazdasági sikereket.

A KSH már évek óta nem végzi el a létminimumra vonatkozó számításokat, most pedig még akadályozzák is azokat, akik helyettük elvégeznék a munkát. – írja közleményében a Magyar Szocialista Párt.

A Policy Agenda szerdán tette közzé a számításait, amelyek alátámasztják azt, amit sajnos rengetegen tapasztalnak Magyarországon: a minimálbérből nem lehet megélni.

Azt azonban nem tudhatjuk, hogy hány ember, hány család él a létminimum alatt, mert a KSH eltitkolja az adatokat. Azt viszont már mindenki tudhatja, hogy hogyan akarja felszámolni az Orbán-kormány a szegénységet hazánkban: egyszerűen ki akarja törölni a nélkülözőket a statisztikákból.

A KSH ismét bebizonyította, hogy nem több, mint egy fideszes hivatal, amely egyrészről eltitkolja a kínos adatokat, másrészről pedig statisztikákat hamisít.

Ugyanis az is kiderült már, hogy a magyar átlagbérre vonatkozó adatok is csak az Orbán-kormány propagandájának újabb hazugságai, hiszen a dolgozók kétharmada a bankszámláján nem, csak a fideszes reklámokban láthatja, hogy bruttó 340 ezer forint az átlagkereset. – mondja az MSZP.

fecsego.eu/BalraMagyar

SCRIPT: LEBUKOTT LE GOUVERNEMENT – DURVÁN AU RELIEF LES CHIFFRES
21 juin 2019 | commentaires | europarl.europa.eu/news/fr, europarl.hu, Nouvelles bavardes

La propagande gouvernementale est partout. Cet article, cependant, que si vous le partagez!

Il s’avère que les chiffres sont faux, au moins esthétiques. Nous comprenons le succès économique.

Pendant de nombreuses années, le HCSO n’a pas fait les calculs de subsistance minimums et maintenant, ils empêchent toujours ceux qui feraient le travail pour eux. – écrit le Parti socialiste hongrois dans sa déclaration.

Mercredi, l’agenda politique a publié ses calculs, qui confirment ce qui est malheureusement arrivé en Hongrie: le salaire minimum ne peut pas être gagné.

Cependant, nous ne savons pas combien de personnes, combien de familles vivent sous le seuil de subsistance, car le HCSO dissimule les données. Cependant, tout le monde sait comment le gouvernement Orbán veut éliminer la pauvreté dans notre pays: il veut simplement supprimer les statistiques des personnes dans le besoin.

Le HCSO a une nouvelle fois prouvé qu’il ne s’agissait que d’un bureau fidesz, qui dissimule d’une part les données embarrassantes et, d’autre part, falsifie les statistiques.

Il est également apparu que les données sur le salaire moyen hongrois ne sont que nouvelles. C’est dans la propagande du gouvernement Orbán, puisque les deux tiers des employés n’ont pas de compte bancaire. Dit MSZP.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 108 megnézve, 1 alkalommal mai nap |