< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Ellopott milliárdok…///Bilhões de Roubos Roubados …

| Mobile | RSS

Ellopott milliárdok…///Bilhões de Roubos Roubados …

Mikor döbben rá ez az ország, hogy egy lenyúlásra szerveződött politikai alakulat, bohócot csinál a magyar emberből? A Fideszben minden arról szól, melyik NER lovag több többet hasítani a köz pénzéből. Talán még verseny is van köztük, a tét ne gondolja senki, hogy pár millió, a fideszes potentátok milliárdokban számolnak. Akinek nincs legalább 5 milliárdja a saját, netán asszonykája, illetve a gyermekei, vagy szülei számláján, vagy eldugva valahol külföldön, azt kiröhögik a többiek!

“A 2,2 milliárdos lówellness-központnak (és egy 2,5 milliárdból épült stadionnak) helyet adó Kisvárda egyik iskolája a szülőktől kért pénzt, hogy le tudják burkolni az intézmény udvarát.”

fecsego.eu/OLKT

Bilhões de Roubos Roubados …
23 de junho de 2019 | comentários | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Boatos sobre notícias

Quando é que este país está a cambalear, que uma organização política organizada para uma greve faz um palhaço do homem húngaro? No Fidesz, trata-se de saber qual cavaleiro NER cortaria mais do dinheiro público. Talvez haja alguma competição entre eles, ninguém tem que apostar que alguns milhões, os potentes do fidesz são bilhões. Quem não tem pelo menos 5 bilhões de seus próprios filhos, ou sua esposa, ou seus filhos, ou a conta de seus pais, ou está escondido em algum lugar no exterior, está sendo explodido por outros!
“Uma das escolas em Kisvárda, que abriga o centro de 2,2 bilhões de cavalos (e um estádio de 2,5 bilhões), pediu dinheiro dos pais para cobrir a corte da instituição.”
fecsego.eu/OLKT


Leave a Reply 81 megnézve, 1 alkalommal mai nap |